www.biopoiotita.gr

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Συγκεντρώνονται τρόφιμα για άπορους στη Νεάπολη Συκεών


Agronews|  16/04/2013 - 03:20 μμ
Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους απευθύνουν τα παιδιά που συμμετέχουν στα αθλητικά τμήματα του δήμου Νεάπολης – Συκεών, προκειμένου όλοι οι πολίτες να στηρίξουν την προσπάθειά τους για ενίσχυση των άπορων οικογενειών με τρόφιμα.
Στο πλαίσιο του θεσμικού πλέον «Τουρνουά Αγάπης» που οργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ), τα μέλη των αθλητικών τμημάτων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού, τα παιδιά θα … σκοράρουν για την αγάπη, την ανθρώπινη αλληλεγγύη και κατανόηση.
«Η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον έρχεται μόνο από τους νέους. Έτσι, είμαστε διπλά υπερήφανοι και χαρούμενοι που οι δικοί μας νέοι, τα δικά μας παιδιά, οι δικοί μας μαθητές, πρωτοστατούν σε μία τόσο σπουδαία και συγκινητική πρωτοβουλία και δράση», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ Κώστας Νικολόπουλος, οι οποίοι ευχαριστούν και συγχαίρουν τα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτές και τα μέλη των συνεργαζόμενων αθλητικών συλλόγων για τη συνεργασία τους.
Το «Τουρνουά Αγάπης» θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 28 Απριλίου και περιλαμβάνει τα αθλήματα του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, του βόλεϊ και του χάντμπολ. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν αγώνες:
• μπάσκετ στις 13 και 14 Απριλίου, στο κλειστό γυμναστήριο Πεύκων,
• ποδοσφαίρου στις 20 Απριλίου, στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης,
• βόλεϊ στις 27 Απριλίου, στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Παύλου, και
• χάντμπολ στις 28 Απριλίου, στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Συκεών.
Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 9 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου