www.biopoiotita.gr

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Σεμινάριο Διατροφής


Σεμινάριο Διατροφής: Εισαγωγή νέων τροφίμων που προάγουν την υγεία στο καθημερινό μας διαιτολόγιο

Γνωρίζουμε και δοκιμάζουμε μαζί νέα αλλά και παλιά τρόφιμα που προάγουν την υγεία και τη μακροζωία με σκοπό την ένταξή τους  στο καθημερινό μας διαιτολόγιο.
Επιστροφή στους καρπούς της φύσης , αναγνωρισμένων για τη διατροφική τους αξία και τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε όλο τον κόσμο.
Είτε σούπερ τροφές, είτε υπερτροφές , χαρακτηρίζονται από  μεγάλη συγκέντρωση πολλών υψηλής ποιότητας θρεπτικών συστατικών και χρησιμοποιούνται από διάφορους λαούς σε όλο τον κόσμο .
Θα μάθουμε πως μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε στα διάφορα γεύματα μέσα στην ημέρα.
Δοκιμάστε τες και γιατί όχι εντάξτε τες στην καθημερινή σας διατροφή…
ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ (ΑΝΤΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ). ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2102693419,2102639617
Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των ήδη πολύπλευρων δραστηριοτήτων του, το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ιλίου ίδρυσε το 1995 το Kέντρο Γυναικών, το οποίο αποτελεί μια ζεστή και φιλόξενη γωνιά για όλες τις γυναίκες του Ιλίου και βρίσκεται σήμερα στη συμβολή των οδών Ιδομενέως και Μενελάου.
Το Κέντρο Γυναικών δημιουργήθηκε με σκοπό να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει την ενεργό συμμετοχή όλων των γυναικών του δήμου, ανεξαιρέτως, σε δημιουργικές δραστηριότητες, προκειμένου να αξιοποιούν εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους και να απολαμβάνουν στιγμές χαμόγελου και διασκέδασης, ενώ παράλληλα φιλοδοξεί να βοηθήσει τις γυναίκες αυτές να βρουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματά τους, με συμβουλευτικά προγράμματα και ενημερωτικά σεμινάρια.
Κέντρο Γυναικών Ιλίου Ιδομενέως & Μενελάου 91, Ίλιον
 Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012
Ώρα έναρξης σεμιναρίου: 5:30 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου