www.biopoiotita.gr

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΣΑΪ ΒΟΥΝΟΥ – ΒΙΟΡΑΜΑ


Το βιόραμα είναι μια οικογενειακή καθετοποιημένη μονάδα που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2009. Σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον και της ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στη Δ.Μακεδονία καταλήξαμε να παράγουμε βιολογικά.

Το βιόραμα έχει τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις του στο Δήμο Άργους Ορεστικού Καστοριάς στους πρόποδες του ορεινού όγκου των Οντρίων με έδρα την Ασπροκκλησία όπου το υψόμετρο ξεκίνα από τα 650μ.

Βιολογικό τσάι του βουνού – ΒΙΟΡΑΜΑ

Πλέον και επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι το τσάι του βουνού επιδρά ευεργετικά στον οργανισμό μας.

Ειδικότερα, εργαστηριακές μελέτες για την ευεργετική επίδραση που έχει το τσάι του βουνού έχουν ήδη διεξαχθεί από τα Πανεπιστήμια Πατρών και Ιωαννίνων, ενώ το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε μελέτη του υποστηρίζει ότι τα εκχυλίσματα του μπορούν να συνεισφέρουν προληπτικά στην οστεοπόρωση, καθώς προστατεύουν έναντι της απώλειας της οστικής πυκνότητας και ενισχύουν τη μηχανική αντοχή των οστών.


Το τσάι του βουνού είναι ένα από τα πιο αγαπητά και διαδεδομένα βότανα της ελληνικής υπαίθρου που καταναλώνεται εδώ και αιώνες.

Είναι παραδοσιακά το οικογενειακό γιατροσόφι σε περιπτώσεις κρυολογήματος. Προσφέρει προστασία στον οργανισμό και έχει πολλές βιταμίνες και εξίσου πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.

Είναι από τα ελάχιστα βότανα, για τα οποία δεν έχουν παρατηρηθεί αντενδείξεις ή παρενέργειες.

Πιστοποίηση: Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

Επικοινωνία:



Ασπροκκλησιά
Καστοριά
52200
Ελλάδα

+30 6985039802

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου