www.biopoiotita.gr

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ – 1ST ATHENS ORGANIC WINES FESTIVAL

Η Ermou Spirits Κάβα Πιτταράς υποδέχεται στο La Vista Optimista, το 1ο Φεστιβάλ βιολογικού κρασιού στην Αθήνα, την Πέμπτη 1η Ιουνίου από τις 15:00 έως τις 23:00.

Στο Roof Garden του ξενοδοχείου Lotus Center, στην οδό Ερμού 95 , με φόντο τον ιερό ναό του Παρθενώνα, φιλοξενούνται δεκάδες οινοποιεία απ’ όλη την Ελλάδα που θα γνωρίσουν στoυς επισκέπτες το βιολογικό κρασί.

Φιλοδοξώντας να αποτελέσει θεσμό και ένα γεγονός που ο λάτρης του οίνου δεν πρέπει να χάσει , το 1ο Φεστιβαλ Βιολογικού Κρασιού περιλαμβάνει εκτός από τη διαδικασία της οινογευσίας και παράλληλες εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν την ημέρα .

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα του ξενοδοχείου ενημερωτικές διαλέξεις από έγκριτους επιστήμονες σχετικά με την βιολογική καλλιέργεια και πιστοποίηση αλλά και συζητήσεις με επαγγελματίες της εστίασης, αναφορικά με τις τάσεις της αγοράς γύρω από τους βιολογικούς και φυσικούς οίνους.

Παράλληλα, για τους λάτρεις των γλυκών, ο αντιπρόεδρος της λέσχης αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, pastry chef Σωτήρης Λασκαρίδης με την ομάδα του θα προσφέρουν επιδόρπια φτιαγμένα με οργανική σοκολάτα.

35 οινοποιεία απ’ όλη την Ελλάδα και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν στην μεγαλύτερη γιορτή βιολογικού κρασιού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 3€ (μαζί με το συλλεκτικό ποτήρι)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου