www.biopoiotita.gr

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι δηλώσεις για αγορά φθηνών τοπικών προϊόντων!

Στους καταναλωτές θα διατεθούν τα εξής προϊόντα: εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, αλεύρι, ρύζι, φακές, φασόλια μέτρια και φασόλια γίγαντες, ρεβίθια, φάβα, πλιγούρι, μέλι, πατάτες, χαρτικά, κρεμμύδια, ρόδια, ελιές, πάστα πιπεριάς, μελιτζανοσαλάτα, τουρσί μελιτζάνα-πιπεριά Φλωρίνης, οίνος ερυθρός και ερυθρός ημίγλυκος. 


Στις πέντε προηγούμενες αντίστοιχες εκδηλώσεις διατέθηκαν σε περισσότερα από 14.000 νοικοκυριά, δηλαδή σε πάνω από 56.000 καταναλωτές, προϊόντα που η συνολική τους ποσότητα ξεπέρασε τους 750 τόνους!

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, στην περιοχή Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη, με έμφαση, όπως κάθε φορά, στη διευκόλυνση των μετακινήσεων των καταναλωτών και την αποφυγή κάθε πιθανής ταλαιπωρίας τους. 

Οι δηλώσεις παραγγελιών θα γίνονται από αύριο, έως και την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να υποβάλουν το ειδικό έντυπο παραγγελίας, έχοντας τρεις επιλογές: προσωπικά, συμπληρώνοντας το έντυπο παραγγελίας στους τέσσερις Συμβουλευτικούς Σταθμούς του δήμου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, τηλεφωνικά, ανάλογα με τη Δημοτική Ενότητα όπου κατοικούν, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και ηλεκτρονικά.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου