www.biopoiotita.gr

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Στις 24 Σεπτεμβρίου η έκθεση της Commission για το μέλλον του γαλακτοκομικού τομέα

Στις 24 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μελέτης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τις μελλοντικές εξελίξεις στον γαλακτοκομικό τομέα μετά το 2015.
Εν όψει της εν λόγω ανακοίνωσης οι κεντρικές αγροτοσυνεταιριστικές οργανώσεις Copa και Cogeca διοργανώνουν στις 17 Σεπτεμβρίου ημερήσια επίσκεψη δημοσιογράφων σε αγρόκτημα, κοντά στις Βρυξέλλες, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γαλακτοπαραγωγοί και οι συνεταιρισμοί τους. Επίσης, να πληροφορηθούν για τις μελλοντικές προοπτικές και τα μέτρα που απαιτούνται να ληφθούν.

Η επίσκεψη στο αγρόκτημα θα προσφέρει πρακτική προσέγγιση του θέματος και την δυνατότητα συνομιλίας με τον πρόεδρο της ομάδας εργασίας των δύο οργανώσεων για τα γαλακτοκομικά, κ. Mansel Raymond, καθώς και με άλλα στελέχη οργανώσεων σχετικά με το μέλλον του τομέα, την κατάσταση πριν και μετά την κατάργηση των ποσοστώσεων γάλακτος, η οποία θα γίνει σταδιακά μετά το 2015, και άλλες προκλήσεις, όπως το κόστος παραγωγής.

Για δηλώσεις συμμετοχής υπάρχει το mail amanda.cheesley@copa‐cogeca.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου