www.biopoiotita.gr

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Χρυσή συσκευασία για το Moria Elea, με βραβεύσεις το 2013 σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη των ΗΠΑ

Το Moria Elea Deluxe της εταιρείας Olive Vision, μετά το χρυσό βραβείο συσκευασίας και ασημένιο στη γεύση που κέρδισε στον 14ο διεθνή διαγωνισμό Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου 2013, που έγινε στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ήρθε και η χρυσή βράβευση στη συσκευασία και στο «Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκης» του 2013. 

«Κάναμε μια έρευνα διάρκειας δύο ετών, προκειμένου να έχουμε ένα προϊόν το οποίο να είναι το καλύτερο στην παγκόσμια αγορά, όχι μόνο στη συσκευασία αλλά και στη γεύση», ανέφερε στον ΑγροΤύπο ο κ. Κώστας Μπαλάφας και πρόσθεσε: «πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο προϊόν, που μπορεί να κερδίσει τους καταναλωτές. Η Ελλάδα έχει ποιοτικά προϊόντα που μπορεί να τα εξάγει με επιτυχία. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που βρίσκονται στον κλάδο των γκουρμέ τροφίμων (π.χ. αυγοτάραχο, κρασιά, κ.α.). Όσον αφορά τη βραβευμένη συσκευασία, η φιάλη είναι από τη Γαλλία, ενώ το πανί και το κουτί φτιάχνεται από Έλληνα τεχνίτη». 

Moria Elea Deluxe 
Τα ελαιόδεντρα που παράγεται το ελαιόλαδο προέρχονται από την περιοχή της Ερμιόνης στην Αργολίδα. Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2011 και είναι μια καθετοποιημένη επιχείρηση, που παράγει συσκευάζει και εμπορεύεται εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο υψηλής διατροφικής αξίας. Το 15% της ποσότητας κατευθύνεται προς την ελληνική αγορά, κυρίως σε καταστήματα Delicatessen, ενώ το υπόλοιπο σε εξαγωγές. Η εμφιάλωση του Moria Elea Deluxe περιορίζεται στις 10.000 φιάλες, που είναι αριθμημένες. Η προτεινόμενη τιμή ανέρχεται στα 29 ευρώ μόνο η συσκευασία των 500 ml και με το ξύλινο κουτί πάει στα 39 ευρώ.
http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&ID=79570

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου