www.biopoiotita.gr

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Με ελληνικό γάλα ημέρας τα γιαούρτια της Κρι-Κρι


 15/03/2013 - 02:14 μμ
Aπό 100% φρέσκο γάλα ημέρας παρασκευάζονται τα γιαούρτια της Κρι-Κρι, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Σύμφωνα με τη σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία, με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η ελάχιστη επεξεργασία της πρώτης ύλης διατηρώντας όλες τις θρεπτικές ουσίες της.
Η ανακοίνωση της Κρι-Κρι αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Η Kρι Kρι, πρωτοπορεί και δημιουργεί τα γιαούρτια της με 100% Ελληνικό γάλα ημέρας. Με αυτό τον τρόπο, η Kρι Kρι εξασφαλίζει την ελάχιστη επεξεργασία του γάλακτος διασφαλίζοντας όλες τις θρεπτικές ουσίες του.
Τι είναι όμως το γάλα ημέρας;
Η Kρι Kρι εξελίσσει την παράδοση παράγοντας γιαούρτι μέσα σε 24 ώρες από ολόφρεσκο γάλα που συλλέγει καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών.
Ακριβώς επειδή το γάλα φτάνει στην Κρι Κρι μέσα σε λίγες ώρες, του αρκεί μία παστερίωση μόνο, ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τη διατροφική αξία των γιαουρτιών Κρι Κρι, καθώς έτσι διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος, τα οποία συμβάλλουν σε μια σωστή διατροφή.
Στη συνέχεια, το γάλα εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κρι Κρι, με τεχνολογία αιχμής, που σέβεται και εξασφαλίζει την αγνότητα της φύσης. Μετά από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθεί η πήξη. Όλη αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται και το γιαούρτι κλείνεται στο κεσεδάκι του, σε λιγότερες από 24 ώρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου