www.biopoiotita.gr

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Διάθεση ρυζιού σε τιμές κόστους


Ρύζι ελληνικής παραγωγής και σε συσκευασίες των πέντε και των 10 κιλών, θα διαθέσουν στους πολίτες οι Λαϊκές Συνελεύσεις της Πάτρας, συνεχίζοντας τη δράση «χωρίς μεσάζοντες». Θα διατεθούν πέντε ποικιλίες, νυχάκι, καρολίνα, γλασσέ, καστανό και κίτρινο ρύζι, με κόστος 1 ευρώ το κιλό.

Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με μία ομάδα πιστοποιημένων παραγωγών από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι καλλιεργούν και διαθέτουν μέσω των κινημάτων πολιτών το προϊόν τους, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες και ρίχνοντας την τιμή. Πρόκειται για ελληνικό προϊόν, με όλες τις πιστοποιήσεις για την παραγωγή, ακόμα και για το μύλο που επεξεργάζεται το προϊόν. (Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί, μπορούν να του δοθούν αντίγραφα των πιστοποιήσεων).

Οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση :Ispatras@yahoo.com, δίνοντας την ποσότητα που επιθυμείτε από κάθε ποικιλία, όνομα και ένα τηλέφωνο για επικοινωνία.


Οι παραγγελίες, θα γίνονται μέχρι τις 5.1.13, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα.


Η διανομή θα γίνει την Κυριακή 13.1.13 ή εναλλακτικά 20.1.13, ενώ θα γίνει ενημέρωση, για την ημερομηνία και την ώρα διάθεσης του προϊόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου