www.biopoiotita.gr

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

30ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ


Όλα έτοιμα για το πιο γρήγορο δεκάρι!
Το ρεκόρ είναι κοντά!
Έκλεισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 30ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας με περισσότερους από 2.000 δρομείς να δείχνουν για μία ακόμα φορά την αγάπη τους για το 10άρι της Αθήνας. Έτσι το νέο ρεκόρ συμμετοχών είναι σχεδόν βέβαιο για την Κυριακή.
Θυμίζουμε ότι και για τον αγώνα των 2 χλμ. για τα παιδιά οι δηλώσεις έχουν κλείσει εδώ και μέρες καθώς έχει συμπληρωθεί το όριο των 300 συμμετοχών.
Πληροφορίες για τους δηλωθέντες
Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης όσοι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής (ηλεκτρονική δήλωση, πληρωμή) θα λάβουν email επιβεβαίωσης με τον αριθμό συμμετοχής τους και πληροφορίες για τον αγώνα.
Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής (σακίδιο Asics, μπλουζάκι αγώνα, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, αριθμός συμμετοχής, παραμάνες) θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία που θα βρίσκεται στο κεντρικό στάδιο του Αγ. Κοσμά (σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα). Η παράδοση θα ξεκινήσει στις 8:00 π.μ και καλό είναι οι συμμετέχοντες να προσέρχονται από νωρίς.
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει σε μπλοκ (ανάλογα με τους χρόνους που έχουν συμπληρωθεί στη δήλωση συμμετοχής) και θα γίνει κατά κύματα.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για τον καιρό είναι αρκετά ενθαρρυντικές αφού προβλέπουν ηλιοφάνεια με θερμοκρασίες που θα κυμανθούν από τους 10 ως τους 16 βαθμούς.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών προκηρύσσει τον 30ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το περιοδικό RUNNER και το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά.Ο 30ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. έχει επετειακό χαρακτήρα και θα συνοδευτεί με σειρά εκδηλώσεων που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑΗμερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κεντρικός στίβος εγκαταστάσεων Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. ΚοσμάΏρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.
Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Εκκίνηση με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, έξοδος από την νότια πύλη εγκαταστάσεων ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακή) - Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα - οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή (5χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.
Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικούκαι με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. (νερό) και στον τερματισμό (νερό + ισοτονικά).
Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.


Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 5 χλμ. σε 45 λεπτά και τα 10 χλμ. σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγορίων οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
Σημείωση:Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβευθεί μόνο ο πρώτος της κατηγορίας.
Παράλληλοι αγώνες- Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά και νέους δρομείς
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.
Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα των 2 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Δίπλωμα και Μετάλλιο.
Ομαδικές συμμετοχές: Θα δωθεί η δυνατότητα σε συλλόγους δρομέων και ομάδες να κάνουν ομαδική δήλωση συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα τους αποσταλλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email). Η ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχισοτν 10 άτομα. Περισσότερες πληροφορίες στο 2117506685.
Τρόποι δήλωσης συμμετοχής:- Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών www.sdiathens.gr και του περιοδικού RUNNERwww.runnermagazine.gr- Στα γραφεία του RUNNER καθημερινά 10 π.μ. - 5 μ.μ., Λασκαράτου 5, 4ος όροφος, 11141 Αθήνα, 2117506685 ή στα γραφεία του ΣΔΥ Αθηνών κάθε Δευτέρα 6:00μμ - 9:00μμ., Κορδάτου 15, Αθήνα, 10437, 210 5245403
- Σε επιλεγμένους αγώνες και εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.runnermagazine.gr ή επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο 2117506685 ή στο info@runnermagazine.gr.
Για την Οργανωτική ΕπιτροπήΕλένη Μπερτσάτου
Νίκος Πολιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου