www.biopoiotita.gr

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ελαιοπουλάκι

Το Ελαιοπουλάκι - ένα πολύ ξεχωριστό, καινοτόμο προϊόν που εντυπωσιάζει με την τρυφερότητα και την νοστιμιά του, έχει ήδη “γευτεί” την προτίμηση όλων εκείνων που αναζητούν την ποιότητα στο καθημερινό τους πιάτο και έχει κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης. 

Το «μυστικό» του έγκειται στη διατροφή του, η οποία εκτός από 100% φυτικές μη μεταλλαγμένες τροφές, όπως σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, περιέχει 2% αγνό ελαιόλαδο ενώ εμπλουτίζεται με σελήνιο, ένα ιχνοστοιχείο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που παράλληλα συνιστά έναν από τους σημαντικότερους ανταγωνιστές των τοξικών μετάλλων.
Το Ελαιοπουλάκι εμπεριέχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της ημερήσιας Συνιστώμενης Ημερήσιας Ποσότητας (Σ.Η.Π.) πρόσληψης σε σελήνιο.
Για το προϊόν αυτό, το οποίο είναι αποτέλεσμα ειδικής πτηνοτροφικής εκτροφής, ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), απένειμε στην εταιρεία Αγγελάκης Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.
Με την απονομή αυτή, αναγνωρίζεται η πρωτοπορία και η μοναδικότητα της εκτροφής του συγκεκριμένου κοτόπουλου με 100% φυτικές μη μεταλλαγμένες τροφές, όπως σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και 2% αγνού ελαιόλαδου και σεληνίου, ενώ η επιλογή της Αγγελάκης να δημιουργεί και να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας δικαιώνεται.

Το Ελαιοπουλάκι, το μόνο κοτόπουλο που έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Agrocert) ότι τρέφεται με 2% ελαιόλαδο διατίθεται αποκλειστικά από όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος
http://www.biopoiotita.gr/?render=products&c=11&id=55

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου