www.biopoiotita.gr

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Βιολογικό Κοτόπουλο Αγγελάκη

Η Αγγελάκης Α.Ε το 2007 προχώρησε στη δημιουργία μονάδας παραγωγής βιολογικών προιόντων δυναμικότητας 120.000 πουλερικών ετησίως. Τα κοτόπουλα Αγγελάκης βιολογικής γεωργίας εκτρέφονται σε καταπράσινες φάρμες 130 στρεμμάτων συνολικά στη Λιβαδειά Βοιωτίας& τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, που πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας, υγιεινής και ελέγχου.
Τα βιολογικά κοτόπουλα Αγγελάκη μεγαλώνουν μέσα στη φύση, ακολουθώντας τον παραδοσιακό τρόπο ελευθέρας βοσκής ενώ εκτρέφονται εξ ολοκλήρου με φυτικές τροφές βιολογικής γεωργίας.
Το αποτέλεσμα όλης αυτής της ιδιαίτερης φροντίδας είναι η μεγάλη ποιοτική και θρεπτική αξία του βιολογικού κοτόπουλου της Αγγελάκης που εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα εντατικού ελέγχου, από την εκτροφή ως το πιάτο στο οικογενειακό τραπέζι. 

Η ποιότητα και η υγιεινή των βιολογικών κοτόπουλων Αγγελάκης είναι διασφαλισμένες χάρις σε μια σειρά πιστοποιήσεων όπως η εφαρμογή προτύπου ISO 22000:2005 για την αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας και τον επαρκή έλεγχο και τη τήρηση των προδιαγραφών και του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2000 τυποποίησης των διαδικασιών όπως η εξυγίανση, η ιχνηλασιμότητα, ο έλεγχος χρόνου ζωής των προϊόντων.

Τα βιολογικα κοτόπουλα Αγγελάκης διανέμονται στα σημεία πώλησης με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία εξοπλισμένα με καταγραφικά θερμοκρασίας ικανά να παρέχουν πληροφόρηση ανά 2'.
Η καταγραφή των θερμοκρασιών παρακολουθείται από δορυφορικό σύστημα.


Μπορείτε να τα βρείτε και σε τεμαχισμένα:
- Βιολογικό ½ κοτόπουλο νωπό
- Βιολογικό φιλέτο στήθος νωπό
- Βιολογικό μπούτι νωπό 
- Βιολογικές φτερούγες νωπές 

Σε νωπή και κατεψυγμένη μορφή.
http://www.biopoiotita.gr/?render=products&c=11&id=27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου