www.biopoiotita.gr

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αβγά Φυτικής διατροφής Τενεκετζή

Το αβγό είναι η πιο ολοκληρωμένη τροφή που μας χαρίζει η φύση. Η καλή μεταχείριση των ζώων αλλά και η σωστή και υγιεινή διατροφή τους αποτελεί τους βασικότερους παράγοντες για την παραγωγή εγγυημένων και νόστιμων αβγών.
Η παραγωγή των αβγών φυτικής διατροφής Τενεκετζή γίνεται μόνο με "φυτικές-φυσικές ζωοτροφές" που περιλαμβάνουν δημητριακά των Σερρών. Τα δημητριακά του τόπου (καλαμπόκι, σιτάρι και διάφοροι σπόροι) αποτελούν τον κύριο παράγοντα βελτίωσης της γεύσης και της υγείας των αβγών. 
Τα αβγά φυτικής διατροφής συσκευάζονται χωρίς μηχανές αλλά "δια χειρός" από την οικογένεια Τενεκετζή, και διατίθενται σε πρωτοποριακές συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον επιδιώκοντας έτσι την ανώτερη ποιότητα των αβγών και την προστασία του περιβάλλοντος.
Τακτικές κτηνιατρικές επιθεωρήσεις εξασφαλίζουν ότι τα αβγά προέρχονται από υγιή κοτόπουλα. Μηνιαίες εργαστηριακές εξετάσεις στα αβγά και τις εγκαταστάσεις της εταιρίας δίνουν την βεβαιότητα ότι είναι απαλλαγμένα από αντιβιοτικά, μεταλλαγμένες ζωοτροφές και σαλμονέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου