www.biopoiotita.gr

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αγοράζουμε Ελληνικά: Δυναμική καμπάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής!

Ο Ελληνισμός της Αμερικής δηλώνει «παρών» στις δύσκολες ώρες που περνάει η Ελληνική οικονομία: Το «Estiator», το μοναδικό κλαδικό περιοδικό της ομογένειας των ΗΠΑ, ξεκίνησε μια δυναμική καμπάνια υποστήριξης των ελληνικών προϊόντων σαν τον πιο απλό, πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο βοήθειας προς την Ελλάδα.
Περισσότερα στο http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2131.aspx

Ο εκδότης του περιοδικού «Estiator» Παναγιώτης Μακριάς, σε συζήτηση που είχαμε μαζί του μας είπε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Πολλοί μας ρωτούν πως μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα. Εμείς πιστεύουμε πως ο καλύτερος τρόπος είναι να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα. Οι Έλληνες εστιάτορες, πρώτης, δεύτερης ή τρίτης γενιάς, μπορούν να προσφέρουν πολύ μεγάλη βοήθεια προς την Ελλάδα αγοράζοντας για τις ανάγκες τους προϊόντα που παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα, όπως άλλωστε και όλοι οι ελληνοαμερικανοί, αγοράζοντας ελληνικά προϊόντα για τα σπίτια τους.

Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές τα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα, τα τρόφιμα ή τα ποτά, είναι ακριβότερα από τα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αμερικανική αγορά. Εμείς όμως, την κρίσιμη τούτη ώρα για την πρώτη πατρίδα μας, πρέπει να προσφέρουμε την απόλυτα αναγκαία αυτή συμπαράσταση, δίνοντας παράλληλα τον κατάλληλο χρόνο στους Έλληνες παραγωγούς, μέσα από την αύξηση των εξαγωγών τους στην Αμερική, να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την καμπάνια αυτή που ελπίζουμε πως θα έχει σημαντική απήχηση».

Τι άλλο θα μπορούσαμε να προσθέσουμε εκτός από θερμά συγχαρητήρια;

Λεωνίδας Κουμάκης

2 σχόλια:

  1. *Ο Λεωνίδας Κουμάκης, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και επί τρεις δεκαετίες, με την ιδιότητα του Διευθυντού Εξαγωγών Ελληνικής Οινοβιομηχανίας, ταξίδευσε στις 4 από τις 5 ηπείρους του πλανήτη μας, δημιουργώντας ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής σε 32 χώρες. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Το Θαύμα-Μια πραγματική ιστορία» (1992, η τέταρτη έκδοση το 2008) και «Ματιές στις ρίζες του Ελληνισμού» (1997).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I hope you will pass bad ecenomic condotıon so quckly,regards.

    ΑπάντησηΔιαγραφή