Ο αρμονικός συνδυασμός του κοσμοπολίτικου Merlot με το ευγενικό ντόπιο Ξινόμαυρο έδωσε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κρασί υψηλών απαιτήσεων. Το Γιανακοχώρι χαρακτηρίζεται από πυκνό άρωμα κόκκινων φρούτων (σμέουρα) πάνω σε φόντο από νότες ντομάτας. Ο όγκος στο στόμα βασίζεται στο φαινολικό πλούτο, ο οποίος όμως υποστηρίζεται διακριτικά από την οξύτητα. Η γοητεία του κρασιού έγκειται στην έντονη αρωματική επιστροφή, που χαρακτηρίζει το τελείωμα του στόματος.
κλικ εδώ
Οινολογικές αναλύσεις
Αλκοολικός βαθμός: 14,2%
Ενεργός οξύτητα (pH): 3,4
Ολική οξύτητα: 6,6 g/L
Πτητική οξύτητα: 0,67 g/L
Υπολειμματικά σάκχαρα: 3,0 g/L
Φαινολικός δείκτης: 64,7
Χρωματική ένταση: 10,2/0,74
Ελεύθερα/Ολικά θειώδη: 15/49 ppm
κλικ εδώ
Οινολογικές αναλύσεις
Αλκοολικός βαθμός: 14,2%
Ενεργός οξύτητα (pH): 3,4
Ολική οξύτητα: 6,6 g/L
Πτητική οξύτητα: 0,67 g/L
Υπολειμματικά σάκχαρα: 3,0 g/L
Φαινολικός δείκτης: 64,7
Χρωματική ένταση: 10,2/0,74
Ελεύθερα/Ολικά θειώδη: 15/49 ppm
Dear my friend what will we do test it,regards
ΑπάντησηΔιαγραφή