www.biopoiotita.gr

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

5′ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ


Ξεκινά το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας που θα πραγματοποιηθεί 5-7 Απριλίου στον εκθεσιακό χώρο του ξενοδοχειου ELITE.
Το Φεστιβάλ ελαιόλαδου και επιτραπέζιας ελιάς Καλαμάτας έχει πανελλήνιο χαρακτήρα και αποσκοπεί:
  • να φέρει σε επαφή όλους τους εμπλεκόμενους στον ελαιοκομικό τομέα (ελαιοπαραγωγούς, ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εμπόρους, γεωτεχνικούς, ερευνητικούς φορείς, δημόσιους φορείς) με τις σύγχρονες τάσεις της ελαιοκομίας διεθνώς.
  • να συμβάλλει στην ανάπτυξη των αναγκαίων συνεργασιών.
  • να προβάλλει τα τοπικά προϊόντα και ιδιαίτερα τα προϊόντα ονομασίας προέλευσης
Το 5° Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:
ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Σκοπός η συνάντηση, ενημέρωση και πληροφόρηση όλων των εμπλεκομένων στον τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς για τις εξελίξεις σχετικά με τις τάσεις ελαιοκομίας διεθνώς και του σύγχρονου μάρκετινγκ.
ΕΚΘΕΣΗ προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών σχετικών με τον τομέα της ελαιοκαλλιέργειας, της μεταποίησης και εμπορίας ελιάς και ελαιόλαδου. Ειδικό τμήμα παρουσίασης προϊόντων με βάση την ελιά και το ελαιόλαδο αλλά και gourmet προϊόντα με δυνατότητα πώλησης.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Στόχος η επιμόρφωση ελαιοκαλλιεργητών, ελαιοτριβαίων, τυποποιητών, καταναλωτών και επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού.
Την Κυριακή 7 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με εισηγητή τον Γεωπόνο – Επιθεωρητή του Οργανισμού ΔΗΩ κ. Δημήτρη Φενέκο στις 11.00 π.μ. με θέμα: «Διεθνή πρότυπα και εξαγωγές/διεθνείς αγορές βιολογικών προϊόντων».
Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ.
Πληροφορίες:
ΑΝΕΛΙΞΗ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων τηλ. 27210 62151 email: info@anelixi.net.gr ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ τηλ. 27210 24590 email: asin_kal@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου