www.biopoiotita.gr

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Οικογενειακή επιχείρηση PanProd-Παντελόπουλος ΑΕ.

PanProd-Παντελόπουλος ΑΕ
Η οικογενειακή επιχείρηση PanProd-Παντελόπουλος ΑΕ., ιδρύθηκε στην Καλαμάτα στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Πιστοποιημένη με ISO 9001 & ISO 22000 από την BUREAU VERITAS, σε εγκαταστάσεις 2.000 τετραγωνικών μέτρων, άριστα εξοπλισμένη με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και χώρους ελεγχόμενης θερμοκρασίας εξασφαλίζει πάντα τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε όλα τα στάδια παραγωγής.
Τυποποιούμε τα προϊόντα ΚΑΛΛΙΣΤΩ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές και πάστα Ελιάς, ΚΑΛΛΙΣΤΩ ξίδια και ΦΑΕΘΩΝ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο όλα από την εύφορη γη της Μεσσηνίας και της Καλαμάτας.
Τα προϊόντα μας έχουν βραβευθεί για την ποιότητα, την γεύση και την συνολική τους παρουσία σε σημαντικούς διαγωνισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εξάγονται σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Σαουδική Αραβία και διατίθενται στα πλέον ποιοτικά καταστήματα τροφίμων εφόσον μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών καταναλωτών.
Στην ελληνική αγορά διατίθενται κυρίως σε καταστήματα «delicatessen» καθώς και σε επιλεγμένα εστιατόρια. Όλα τα προϊόντα διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων συσκευασιών ώστε να φθάνουν στον τελικό τους προορισμό, τον καταναλωτή, αναλλοίωτα και διατηρώντας όλο τον πλούτο της γεύσης τους και των θρεπτικών τους συστατικών.
Η εταιρεία PanProd σέβεται το περιβάλλον χρησιμοποιώντας μόνο ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας για την δημιουργία όλων των προϊόντων της. Επίσης τυποποιούμε και προωθούμε σε Ελλάδα και εξωτερικό τις καλύτερες ποικιλίες από πατάτες και καρπούζια νέας σοδειάς που καλλιεργούνται στην Μεσσηνία και στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου