www.biopoiotita.gr

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Στη Food Expo τα προϊόντα της Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

Είκοσι παραγωγοί-τυποποιητές, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάμου, κ. Γιώργο Κυριαζή, συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο, εντός του χώρου της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στη μεγάλη έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo 2017, που άνοιξε τις πύλες της σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα, 20 Μαρτίου.

Η παρουσία του νομού μας στην έκθεση, που γίνεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σάμου,  εντάσσεται στην προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για τη συστηματική  προβολή των προϊόντων του πρωτογενή τομέα των νησιών μας, με στόχο τη συνεχή οργανωμένη πλέον παρουσία των παραγωγών-τυποποιητών των νησιών μας με δράσεις και αποστολές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με επιδίωξη τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών, αλλά και την ευρύτερη διαφήμιση των νησιών μας.

Στη φετινή FoodExpo συμμετέχουν περισσότερες από 1.200 επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων και Ποτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Κύπρο και 24 ακόμη χώρες, ενώ  650 ξένοι αγοραστές έχουν ενταχτεί στο πρόγραμμα HostedBuyer, στα πλαίσια του οποίου θα πραγματοποιήσουν με τους εκθέτες 11.500 b2b συναντήσεις.

Να σημειωθεί πως η έκθεση φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο.
http://samiakonvima.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου