www.biopoiotita.gr

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Νέα ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου με δαμάσκηνο

Agronews|  22/06/2016 - 01:14 μμ

Μία νέα γεύση υποδέχεται η σειρά προϊόντων ξιδιών και βαλσάμικων ΤΟΠ.

Πρόκειται για τη νέα Κρέμα Βαλσάμικου με Δαμάσκηνο, που συνδυάζει τη γλυκύτητα του δαμάσκηνου με την οξύτητα της κρέμας βαλσάμικου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «είναι ιδανική για χρήση τόσο στις σαλάτες όσο και στη μαγειρική, καθώς ενδείκνυται για ψητά κρέατα, κυρίως χοιρινό και πουλερικά.

Η νέα αυτή πρωτότυπη και εκλεπτυσμένη γεύση έρχεται να εμπλουτίσει τη σειρά του ΤΟΠ στις κρέμες βαλσάμικου, που σήμερα αποτελείται από την απλή κρέμα βαλσάμικου, την κρέμα βαλσάμικου με ρόδι και βανίλια και την κρέμα βαλσάμικου με μέλι και λεμόνι. Όλα τα προιόντα αποτελούνται από αγνά υλικά, ενώ δεν περιέχουν πρόσθετα ζάχαρης.

Επιπλέον, στην οικογένεια των βαλσάμικων ΤΟΠ περιλαμβάνονται το απλό βαλσάμικο, το βαλσάμικο με θυμαρίσιο μέλι, το λευκό βαλσάμικο και το βάλσαμο μήλου.

Τα προϊόντα ξιδιού ΤΟΠ μετρούν ήδη 80 χρόνια στην Ελλάδα, μια ιστορία που ξεκίνησε το 1935 στον Πειραιά και συνεχίζεται σήμερα με το ίδιο μεράκι, με στέρεες βάσεις στην παράδοση αλλά και την καινοτομία, στις άριστες πρώτες ύλες και στις σύγχρονες τεχνικές.

Όλα τα βαλσάμικα ΤΟΠ είναι φτιαγμένα από κρασί και εκλεκτές πρώτες ύλες, που προσδίδουν το υπέροχο ντελικάτο άρωμα και τη μοναδική γεύση τους. Τα προϊόντα ξιδιού ΤΟΠ έχουν τιμηθεί με διεθνείς διακρίσεις από το International Taste & Quality Institute και έχουν βραβευθεί με αστέρια ανώτερης και ανώτατης γεύσης από διακεκριμένους chefs διεθνούς φήμης, βάσει της οσμής, γεύσης, επίγευσης και υφής τους.

Η Μινέρβα Α.Ε., μια εταιρία με εμπειρία πάνω από 110 χρόνια στον τομέα των τροφίμων, διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, με στόχο να καλύψει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία τόσων χρόνων, αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και πρωτοπορεί, λανσάροντας προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την ποιότητα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου