www.biopoiotita.gr

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

1ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς Καλαμάτας, με συμμετοχή στελεχών της ΠΑΣΕΓΕΣ

Από 17 έως 19 Απριλίου διοργανώνεται το 1ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς Καλαμάτας από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμάτας, με εισηγητές σε σχετικό συνέδριο τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Τζανέτο Καραμίχα, και τον Γενικό Διευθυντή της, κ. Γιάννη Κολυβά.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite στην Καλαμάτα, με συνδιοργανωτή τη Π.Ε. Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και του ΓΕΩΤΕΕ.

 

Στόχος του είναι να αναδεχθεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στον τόπο που παράγεται και που θα πρέπει και να συσκευάζεται, καθώς και η πασίγνωστη διεθνώς, ελιά Καλαμών.

 

Οι επιμέρους δράσεις του φεστιβάλ θα περιλαμβάνουν συνεδριακές εκδηλώσεις με θεματολογία σχετική με την παρουσίαση και προβολή του ελληνικού ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς, την συνάντηση, επιμόρφωση και πληροφόρηση όλων των εμπλεκομένων στον τομέα, την δημιουργία δικτύωντην ανάδειξη προβλημάτων, τις γενικότερες τάσεις και προοπτικές του τομέα, κ.ά

 

Επίσης, διαγωνισμό έξτρα παρθένου ελαιολάδου, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών σχετικές με τον ελαιοκομικό τομέα.

Paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου