www.biopoiotita.gr

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος «Προϊόν της Χρονιάς 2015»

«Προϊόν της Χρονιάς 2015» στην κατηγορία μη αλκοολούχα ποτά αναδείχθηκαν από τους καταναλωτές τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος».
Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος «Προϊόν της Χρονιάς 2015»
Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» με κύριο συστατικό τους το φυσικό μεταλλικό νερό από τη πηγή Ζαγοροχώρια, αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2015» στην κατηγορία μη αλκοολούχα ποτά.

O θεσμός «Προϊόν της Χρονιάς» βραβεύει τα πιο καινοτόμα προϊόντα εδώ και 7 χρόνια, ενώ είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα λογότυπα από τους καταναλωτές παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ερευνών TNS ICAP διεξήγαγε έρευνα σε δείγμα 3.017 Ελλήνων καταναλωτών, με τους συμμετέχοντες να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν με την ψήφο τους, τα πιο καινοτόμα προϊόντα στην κατηγορία τους. Στην έρευνα αυτή, καθοριστικό ρόλο έχουν οι ίδιοι οι καταναλωτές, που επιλέγουν συνειδητά αναδεικνύοντας τα προϊόντα της προτίμησής τους.

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» κυκλοφόρησαν στην αγορά το καλοκαίρι του 2014 σε 8 γεύσεις (Πορτοκαλάδα με ή χωρίς ανθρακικό, Λεμονάδα, Βυσσινάδα, Γκαζόζα, Cola, Σόδα, Τόνικ) σε συσκευασίες pet 330ml.

H εταιρία διαθέτει στην αγορά και συσκευασίες 1½ lt σε 5 γεύσεις, (Πορτοκαλάδα με ή χωρίς ανθρακικό, Λεμονάδα, Γκαζόζα και Cola), ενώ πρόκειται να λανσάρει συσκευασίες 0,5lt, διευρύνοντας έτσι την γκάμα των συσκευασιών της, προσφέροντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές.

Euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου