www.biopoiotita.gr

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Βράβευση της Λουξ από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Η Λουξ απέσπασε βραβείο ως εταιρία που εν μέσω της κρίσης υιοθέτησε καινοτόμες ιδέες, επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει στους τομείς της δημιουργικής επιχειρηματικότητας μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρων ασφυκτικών περιορισμών.
Βράβευση της Λουξ Μαρλαφέκας από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
Η Λουξ βραβεύτηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο πλαίσιο της απονομής των Βραβείων Ε.Ε.Α «Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα», σε τελετή που έλαβε χώρα την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του νέου θεσμού που καθιέρωσε από φέτος η Αστική Εταιρία «Ερμής» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η Λουξ απέσπασε βραβείο ως εταιρία που εν μέσω της κρίσης υιοθέτησε καινοτόμες ιδέες και επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει στους τομείς της δημιουργικής επιχειρηματικότητας μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρων ασφυκτικών περιορισμών.

Ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, αντιπρόεδρος της Λουξ, αμέσως μόλις παρέλαβε το βραβείο του από την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε τα εξής: «Η ικανοποίηση είναι μεγάλη όταν η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουμε όλες οι ελληνικές εταιρίες αναγνωρίζεται από ένα τόσο σημαντικό θεσμό όπως αυτός που θέσπισε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προβάλλουμε τη χώρα μας σε κάθε γωνιά της γης...».

Euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου