www.biopoiotita.gr

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Αναζητούνται επίορκοι για απόλυση

Σε αποχώρηση 8.000 επίορκων υπαλλήλων προσδοκούν το υπουργείο Οικονομικών και το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης έως το 2014. Αναζητούνται όσοι προσελήφθησαν με πλαστά στοιχεία και αδικαιολογήτως απόντες

Τη πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο δείχνει η κυβέρνηση σε επίορκους υπαλλήλους. Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", η κυβέρνηση αναζητά επίορκους, υπαλλήλους που προσελήφθησαν με πλαστά στοιχεία και αδικαιολογήτως απόντες, προκειμένου να απαντήσει στις αιτιάσεις της τρόικας για απολύσεις.
"Τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προσδοκούν ότι μέσω των ελέγχων που πραγματοποιούνται θα εντοπιστούν 7.000 με 8.000 περιπτώσεις υπαλλήλων που μέχρι το τέλος του 2014 (ώστε να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι νομικές διαδικασίες) θα δουν την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο", αναφέρει η εφημερίδα.
Το θέμα αυτό θα απασχολήσει την σημερινή συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, με τους επικεφαλής της τρόικας, οι οποίοι πιέζουν για την άμεση επίλυση του ζητήματος, δεδομένου ότι το πρόγραμμα αποχωρήσεων από το Δημόσιο είναι και προαπαιτούμενο για τη δόση του Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου