www.biopoiotita.gr

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Παράνομη και εγκληματική η φορολογική επιβάρυνση στην Ελλάδα.


Αποφάσεις που υπαγορεύονται από ξένους χωρίς συναίσθηση της κατάστασης.
Το άθροισμα των φόρων έχει ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής στην Ελλάδα. Άνεργοι καλούνται να καταβάλλουν ποσά που αφορούν σε ακίνητα που δεν έχουν καμία συνεισφορά στο εισόδημά τους, οικογένειες καλούνται να πληρώσουν ποσά που δεν ανταποκρίνονται σε κανένα πραγματικό μέγεθος εισοδήματος από ακίνητα , με μόνο κριτήριο την ανάγκη του κράτους να ρίξει στη μαύρη τρύπα των δανειστών και άλλα ποσά.
Φόροι που αφορούν σε παρελθόντα έτη, φόροι στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ και αντικειμενικές αξίες που στερούνται κάθε αντικειμενικότητας. Ούτε κατ΄ ελάχιστον δεν ισχύουν πλέον οι αντικειμενικές «αξίες» αφού οι εμπορικές εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια είναι πολύ χαμηλότερες….
Αυτή η πρωτοφανής φορολογική επίθεση σε συνδυασμό με την κατεστραμμένη πραγματική οικονομία δημιουργεί νέες πολλαπλασιαστικές δυνάμεις εξαθλίωσης. Παράλληλα, ο ήδη συρρικνωμένος κατασκευαστικός τομέας ισοπεδώνεται…
Είναι σαφές ότι αυτές οι φορολογικές επιβαρύνσεις στρέφονται ευθέως κατά της ελληνικής κοινωνίας και υπονομεύουν κυριολεκτικά το μέλλον του έθνους. Είναι επί της ουσίας παράνομες. Η εξαπάτηση των πολιτών για μια κόμη φορά που συντελέστηκε από τους εταίρους της συγκυβέρνησης, που προεκλογικά προχωρούσαν σε δημόσιες δεσμεύσεις, σε χρόνο ανθρωπιστικής κρίσης, δεν μπορεί να περάσει έτσι. Αυτή η ασυνέπεια δεν είναι παρά η υποταγή στους ξένους που αδιάντροπα πλέον καθορίζουν τις αποφάσεις.
Η απειθαρχία και η άρνηση σε αποφάσεις που οδηγούν στην καταστροφή, δεν συνιστούν στάση αλλά ανάγκη για να δημιουργηθούν γρήγορα όροι ανατροπής της νέας ξενοκρατίας.
Η ανασυγκρότηση της πατρίδας προϋποθέτει την επιβολή μιας σύγχρονης σεισάχθιας για όλα τα χρέη , δημοσίου, τραπεζών, ασφαλιστικών ταμείων και ασφαλώς παύση κάθε φορολογικής επιβάρυνσης. Να αντιδράσουμε πριν εξοντωθούμε οριστικά:

Κων/νος. Αρμπούζος
Γραμματεία Εθνικού Μετώπου Επαγγελματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου