Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, διοργανώνει επιχειρηματική εκδήλωση, με θέμα: «Ενημέρωση για την Τουρκική Αγορά»

Η Τουρκική οικονομία, με τους αξιοσημείωτους ρυθμούς ανάπτυξης που επιτυγχάνει τα τελευταία χρόνια, αποτελεί για τις Ελληνικές επιχειρήσεις μια σημαντική ευκαιρία. Η γειτονική χώρα, με πληθυσμό 80 εκατομμύρια κατοίκους, αυξάνει συνεχώς τους ρυθμούς κατανάλωσης ποιοτικών προϊόντων, δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης και των ελληνικών εξαγωγών.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι: Να ενημερωθούν οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις για τα χαρακτηριστικά της Τουρκικής αγοράς, τις δυνατότητες διείσδυσης και το δασμολογικό καθεστώς που διέπει τις διμερείς συναλλαγές. Επίσης θα διερευνηθεί η δυνατότητα πραγματοποίησης επιχειρηματικής αποστολής στην Άγκυρα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στην έδρα του Επιμελητηρίου (Ακαδημίας 18, Αθήνα, 1ος όροφος), την επόμενη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 (ώρα έναρξης 17:30).

Το θέμα θα αναπτύξει ο κος Χαράλαμπος Κουναλάκης – Γενικός Σύμβουλος Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων Β΄, Επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ στην Άγκυρα. Είσοδος Ελεύθερη. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3680772 & 210-3680762.