www.biopoiotita.gr

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Εκπαίδευση στην πιστοποίηση ελαιολάδου


Εκπαίδευση στην πιστοποίηση ελαιολάδου

Ταγκαλάκη Έλενα|  22/01/2013 - 02:10 μμ
Η εταιρεία Paratus Europe (www.paratuseurope.eu) διοργανώνει στην Αθήνα στις 2 και 3 Φεβρουαρίου, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί στην πιστοποίηση των εκπαιδευομένων στην βαθμίδα «Φίλαιος» του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης επαγγελματιών Olive Oil Expert.
Παράλληλα από 2 έως 6 Φεβρουαρίου διοργανώνεται και το πρόγραμμα που οδηγεί στην πιστοποίηση των εκπαιδευομένων στην βαθμίδα «Pro Olive Oil Expert» του Διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης επαγγελματιών Olive Oil Expert.
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα «Φίλαιος», οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με την παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου, την ελαιοκαλλιέργεια και παραγωγή, την ελαιοποίηση, τους διεθνείς κανονισμούς, τα κριτήρια ποιότητας, ενώ θα μάθουν να ξεχωρίζουν τις θετικές αλλά και τις αρνητικές ιδιότητες του ελαιολάδου μέσα από οργανοληπτικές δοκιμές.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Πληροφορίες: τηλ. 210/9945945, 210/9941241, fax 210/9940408, email: training@paratuseurope.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου