www.biopoiotita.gr

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Kερδίστε παιχνίδια PLAYMOBIL


Ψάχνετε το ιδανικό δώρο που θα κάνετε φέτος τα Χριστούγεννα στους λιλιπούτειους φίλους σας; Το Μαμα Πειναω προσφέρει σε 5 τυχερούς από ένα ολοκληρωμένο σετ PLAYMOBIL!
Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό κάνοντας like στη σελίδα του Μαμα Πειναω στο facebook και στη συνέχεια γράψτε το όνομά σας κάτω απο την σχετική ανάρτηση. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο facebook, στείλτε μας email στο contest@mamapeinao.gr με την επισήμανση «Playmobil». H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου. Δείτε τους όρους του διαγωνισμούεδώ.

Οι θεματικές ενότητες των σετ PLAYMOBIL είναι οι εξής:
1. «Παραδοσιακή Kουζίνα» 
Μια παραδοσιακή κουζίνα με ευωδιές από τα εδέσματα της γιαγιάς. Η μικρή εγγονή ετοιμάζεται να πιεί το γάλα της, καθώς το ταψί με το κοτόπουλο είναι έτοιμο για να μπει στο φούρνο.
2. «Μοντέρνα Kουζίνα» 
Η μοντέρνα κουζίνα αποτελεί γαστρονομικό σταθμό για κάθε λάτρη του φαγητού αλλά και της μαγειρικής. Η εκσυγχρονισμένη της δομή, επιτρέπει τη μετακίνηση των εντοιχισμένων ηλεκτρικών συσκευών. Ήρθε η ώρα η μαγείρισσα να μεγαλουργήσει!
3. «Πριγκιπική Τραπεζαρία»              
Μια πλήρως εξοπλισμένη τραπεζαρία, όπου οι πριγκίπισσες παραθέτουν πλούσια δείπνα για να μαγέψουν τους καλεσμένους τους. Οι έντονες αποχρώσεις και οι προσεγμένες λεπτομέρειες τονίζουν τη μεγαλοπρέπεια του πριγκιπικού savoir-vivre.

Τα παιχνίδια PLAYMOBIL
Τo PLAYMOBIL είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα παιχνιδιού, το οποίο προάγει την δημιουργικότητα και την ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό των παιχνιδιών PLAYMOBIL είναι η ποιότητα και η ασφάλεια, δεδομένου ότι έχουν τις υψηλότερες προδιαγραφές και κατασκευάζονται με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους παγκοσμίως. 
Η ποικιλία της PLAYMOBIL περιλαμβάνει 280 κωδικούς οι οποίοι διακρίνονται σε 24 θεματικές ενότητες που καλύπτουν τις ηλικίες από 18 μηνών έως 12 ετών και ανανεώνονται κάθε χρόνο με 80 περίπου κωδικούς, οι οποίοι αντικαθιστούν κάποιους από τους υπάρχοντες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου