www.biopoiotita.gr

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι


Κάθε χρονιά πραγματοποιείται μια Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στο χώρο της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος. Ο χρόνος διεξαγωγής είναι στις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου.
Στη γιορτή αυτή εκτίθεται μέρος της δουλειάς των τμημάτων, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ουζομεζέδες, ζωντανή μουσική, καθώς και να κερδίσουν δώρα στη λαχειοφόρο αγορά.
Ακολουθούν μερικές εικόνες από το παζάρι του 2011. Περισσότερα στην ιστοσελίδα του livemedia.gr, που ανέλαβε την διοργάνωση του ηλεκτρονικού μαραθωνίου.
ΠΑΖΑΡΙ 2012
Φέτος το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Ε.Σ.Β.Ε. θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Ε.Σ.Β.Ε., οπισθεν της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (η επίσημη πρόσκληση βρίσκεται στα νέα μας, ενώ η αφίσα μας στη συγκεκριμένη σελίδα).
Από την Πέμπτη 6 Δεκέμβρη έως την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη μπορείτε να στέλνετε SMS στο 19059 με τη λέξη ΕΣΒΕ (χρέωση 1€ + ΦΠΑ 23%). Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της εταιρείας.
Η Εορταγορά ανοίγει τις πόρτες της στις 10:30 και κλείνει στις 19:00, ενώ από τις 11:00 έως τις 17:00 θα προβάλλεται ζωντανά μαραθώνιος μέσω internet, που οργανώνει η εταιρεία Inventics S.A.και φιλοξενεί η ιστοσελίδα www.livemedia.gr
Θα ήταν τιμή μας και χαρά μας να παρευρεθείτε και φέτος στο καθιερωμένο παζάρι μας και να μας στηρίξετε με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου