www.biopoiotita.gr

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΟ "ΜΑΪΚ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΗ"

Σε μία ξεχωριστή παράσταση «ο Μάικ ο Φασολάκης» και η παρέα του υποδέχθηκαν τα παιδιά που διαβιούν σε θεραπευτικά ιδρύματα και ξενώνες, στο θέατρο «Αλίκη». 

Η συγγραφέας του έργου, Μαρί Κυριακού, θέλοντας να ανταποδώσει τη ζεστασιά και την αγάπη αυτών των παιδιών και να τους χαρίσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές κοντά στον αγαπημένο τους ήρωα, τον Μάικ τον Φασολάκη, τα προσκάλεσε να παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο σε μία παράσταση που δόθηκε αποκλειστικά γι΄ αυτά. 

Πεντακόσια παιδιά μαζί με τους γονείς και τους συνόδους τους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Μάικ και την παρέα του στις νέες τους περιπέτειες στον κήπο της Αγάπης. «Είναι μία ειδική παράσταση αφιερωμένη σε όλα αυτά τα παιδιά που έχουμε γνωρίσει εδώ και 6 χρόνια μέσα από την εκπομπή "Με Αγάπη". Είναι μία παράσταση που δημιουργήσαμε ειδικά γι΄αυτούς, για να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δείχνουν τόσα χρόνια», δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Μαρί Κυριακού.




Οι μικροί θαυμαστές του Μάικ δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό και τη χαρά τους και όλοι ήθελαν να πλησιάσουν και να αγκαλιάσουν τον ήρωα που έχουν γνωρίσει και αγαπήσει από τα παραμύθια της Μαρί Κυριακού, αλλά και να πάρουν αυτόγραφα τόσο από τη συγγραφέα του έργου όσο και από τους ηθοποιούς της παράστασης.

«Έχω την αίσθηση ότι προσφέραμε πολλά παιδικά χαμόγελα σε παιδιά που δίνουν τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής τους και για όλους εμάς είναι παράδειγμα», ανέφερε ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, που ενσαρκώνει τον ρόλο του Μάικ του Φασολάκη.

Μαζί με τις χαρούμενες αναμνήσεις από τη θεατρική παράσταση, τα παιδιά πήραν μαζί τους και όμορφα δώρα. Ανάμεσα στα ιδρύματα και τους συλλόγους που παρακολούθησαν την παράσταση ήταν η «Φλόγα», η «Ελπίδα», η «Ηλιαχτίδα», τα παιδιά από τη Θεραπευτική Ιππασία, τη «Παιδική Στέγη», το «Χριστοδούλειο» Ίδρυμα, «Οι Φίλοι του Παιδιού», «Η Αγκαλιά» και η «Κιβωτός του Κόσμου».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου