www.biopoiotita.gr

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ζαμπίδης έκανε 120 ράμματα!


Στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου 
Κωστόπουλου ήταν καλεσμένος ο Έλληνας πρωταθλητής kickboxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος μίλησε για τον τελευταίο του αγώνα πριν από μερικές μέρες, τον τραυματισμό του...


 Ο Ζαμπίδης δήλωσε αρχικά για τον πρώτο του αγώνα K-1 που διεξήχθη στη χώρα μας, ότι ναι μεν νίκησε, ωστόσο τραυματίστηκε στο χέρι, σε σημείο που δεν μπορούσε από τους πόνους να βάλει το γάντι του.

 Για τον αγώνα που ηττήθηκε από τον Ολλανδό αντίπαλό του, ο iron Mike είπε: «Ήρθε μια γονατιά… “σκίστηκα” δεν μπορούσα να συνεχίσω. Το είδε ο διαιτητής και σταμάτησα». Ο Μιχάλης ήταν στενοχωρημένος που ο αγώνας διεξαγόταν στην Ελλάδα. «Όλους μου τους αγώνες τους παίρνω πολύ προσωπικά και προετοιμάζομαι πολύ καιρό. Πόσο μάλλον τώρα που έπαιζα στην Ελλάδα. Προετοιμάστηκα πάρα πολλούς μήνες. Μετά από είκοσι χρόνια που γίνεται στην Ιαπωνία έγινε πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και υποστήριξε αυτή την προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά.

 Για την σοβαρότητα του τραυματισμού στο μάτι, ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε: «Η γονατιά που δέχτηκα έκανε αρκετά μεγάλη ζημιά, έκοψε την αρτηρία του επάνω μυός του ματιού και γι’ αυτό είχε τόση μεγάλη αιμορραγία. Έκανα πλαστική και μου έκαναν 80 εσωτερικά ράμματα και 40 εξωτερικά. Ήμουνα δυο-τρεις μέρες μέσα στο νοσοκομείο». Ο Ζαμπίδης εμφανίστηκε ανυπόμονος για την επιστροφή του στα rings. «Cool-αρε» του απάντησε ο Κωστόπουλος.



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου