www.biopoiotita.gr

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Σεμινάριο αρμονίας γεύσεων ''Γλυκίσματα και κρασί''




  • Ένα παιχνίδι γευστικής αρμονίας με γλυκίσματα και κρασί διοργανώνει η Wine Plus, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, στις 20.00 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. 

    Θα ξεκινήσουμε διερευνώντας τους βασικούς άξονες της αρμονίας των γλυκισμάτων με τα κρασιά. Η συνέχεια περιλαμβάνει τη γευστική δοκιμή φημισμένων γαλλικών γλυκισμάτων, όπως τα πολύχρωμα macarons, το αεράτο mille feuille, η πλούσια mousse σοκολάτας και η φίνα τάρτα με ζελέ βατόμουρο. Θα απολαύσουμε ακόμη και αγαπημένα παραδοσιακά ελληνικά γλ
    υκά όπως το αρωματικό γλυκό του κουταλιού κυδώνι, η αισθαντική καρυδόπιτα και το ραφινάτο τσουρέκι.

    Οι λαχταριστές δημιουργίες του chef patissier του ξενοδοχείου, θα σερβιριστούν δίπλα σε αφρώδη και ήρεμα, λευκά, ροζέ και ερυθρά, ξηρά και γλυκά κρασιά από αντιπροσωπευτικές ποικιλίες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα, που θα αναδείξουν τον υπέροχο αρωματικό και γευστικό τους χαρακτήρα.

    Το σεμινάριο αρμονίας γεύσεων της Wine Plus θα πραγματοποιηθεί στο Hyatt Regency Thessaloniki (13ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας, τηλ. 2310 401234).
    Αρχίζει στις 20:00, διαρκεί 2 ώρες, περιλαμβάνει γευστικές δοκιμές γλυκισμάτων και κρασιών.
    Το κόστος συμμετοχής είναι 20€.

    Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2310 888311.
    https://www.facebook.com/events/241612965967103/