www.biopoiotita.gr

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ημερίδα με θέμα : “Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ”.

Στις 29 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιείται στην Καλαμάτα Ημερίδα με θέμα : “Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ”. Η Ημερίδα είναι μια διοργάνωση της ΑΝΕΛΙΞΗΣ σύμβουλοι επιχειρήσεων και θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Electra Hotel & Spa στην Καλαμάτα και ώρα 18.00. Ομιλητές θα είναι κορυφαία στελέχη του αγροτοοικονομικού τομέα και φορέων πιστοποιήσεων, οι οποίοι θα κάνουν λόγο για τις νέες τάσεις και προοπτικές τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην αγορά των βιολογικών προϊόντων μέσα στις δύσκολες συν
θήκες της οικονομικής κρίσης.

Στην ημερίδα συμμετέχουν, βάσει τη σειρά ομιλίας τους, οι: Ζαχαρόπουλος Σπύρος (Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου της ΔΗΩ), Τζαχρίστας Αλέξανδρος (Τεχνολόγος Τροφίμων – Οινολόγος), Δρ. Ιωάννης Άϊζενμπαχ (Γεωπόνος – Γεωργοοικονομολόγος, Συντονιστής του Δικτύου Εξαγωγέων Βιολογικών Προϊόντων Ο.Μ.Ε.Ν. και του Πανελλήνιου Βιοκυκλικού Δικτύου Βιοκαλλιεργητών BIOCYCLING NETWORK), Παπανικολάου Αριστείδης (Γεωπόνος, Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Π.Ε. Μεσσηνίας), Νίκος Κουτσοδήμος (Μέλος του Δ.Σ. Αγροτικού Συνεταιρισμού Βιοπαραγωγών Δ. Ελλάδας), Ντζάνης Ηλίας (Γεωπόνος, Τεχν. Σύμβουλος ΑΣΚΑΦΕΦΑ / ΑΝΘΗΡ) και Αργυράκης Βασίλης (Διευθύνων Σύμβουλος TROFINO).

Η Ημερίδα έχει ως σκοπό να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κλάδου εμπορίας των βιολογικών προϊόντων. Αναλύονται κανόνες και τρόποι εμπορίας βιολογικών προϊόντων καθώς και οι προϋποθέσεις για τις εξαγωγές αυτών. Τέλος, επεξηγείται ο σημαντικός ρόλος των πιστοποιήσεων και προτύπων για την αποτελεσματική προώθηση των βιολογικών προϊόντων τόσο στην εγχώρια όσο και στην εξωτερική αγορά.

Μετά τις ομιλίες θα διενεργηθεί ελεύθερη συζήτηση με τους ομιλητές..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου