Το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας σε συνεργασία με το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου διοργανώνει από 18 έως 24 Νοεμβρίου 2012 διεθνές σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου με τίτλο: CALIBRATING PANELISTS’ MINDS AND PALATES
Η ικανότητα διάκρισης των γευσιγνωστικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου διαφορετικών ποικιλιών αποτελεί αναγκαία δεξιότητα για τα μέλη μιας
ομάδας γευσιγνωστών. Ταυτόχρονα είναι και απαραίτητο εργαλείο για στελέχη επιχειρήσεων που εμπλέκονται στον ποιοτικό έλεγχο και την προώθηση του ελαιολάδου στη διεθνή αγορά. Εξίσου όμως σημαντική είναι και για τους επιστήμονες που δραστηριοποιούνται ερευνητικά στον τομέα της ποιότητας
του ελαιολάδου.
Στο πλαίσιο αυτό, το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου του ΤΕΙ Καλαμάτας σε συνεργασία με το InternationalOliveCouncil (IOC) οργανώνει διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα μέλη της ομάδας γευσιγνωσίας του αλλά και
για στελέχη επιχειρήσεων και επιστήμονες που ανήκουν στις παραπάνω δυνητικές ομάδες.
για στελέχη επιχειρήσεων και επιστήμονες που ανήκουν στις παραπάνω δυνητικές ομάδες.
Το σεμινάριο διαρθρώνεται σε τρεις βασικούς άξονες:
Εκπαιδευτές του σεμιναρίου είναι:
Επίσημη γλώσσα σεμιναρίου: Ελληνικά με διερμηνεία από Ισπανικά, Ιταλικά και Αγγλικά
Εκτός του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν: στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Η γευσιγνωσία του ελαιολάδου στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης της Νότιας Ευρώπης» όπου οι προσκεκλημένοι γευσιγνώστες εκπαιδευτές και εκπρόσωπος του IOC θα τοποθετηθούν σε προεπιλεγμένες ερωτήσεις και σε ερωτήσεις του κοινού, και·στην εκπαιδευτική εκδρομή με αντικείμενο «Η παραγωγή ελαιολάδου στη
Μάνη».
Μάνη».
Διάρκεια Εκπαίδευσης: Κυριακή 18 - Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012
Στρογγυλό Τραπέζι: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012
Εκπαιδευτική Εκδρομή: Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012
Κόστος συμμετοχής: 450 ευρώ
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25
Στρογγυλό Τραπέζι: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012
Εκπαιδευτική Εκδρομή: Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012
Κόστος συμμετοχής: 450 ευρώ
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25
Δρ Βασίλειος Δημόπουλος
Επιστημονικός Υπεύθυνος
Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου
Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας
Για αιτήσεις συμμετοχής και διευκρινήσεις, επικοινωνείτε με την κ. Άννα Μηλιώνη.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Anna Milionis
Olive Oil Taste Laboratory
Technological Educational Institute of Kalamata
Kalamata 24100 Greece
t: +30 27210 45171, 45172, 69393
m: +30 6944 675764
f: +30 27210 69139
e: oliveoil@teikal.gr; a_milionis@hotmail.com
www.teikal.gr
Για αιτήσεις συμμετοχής και διευκρινήσεις, επικοινωνείτε με την κ. Άννα Μηλιώνη.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Anna Milionis
Olive Oil Taste Laboratory
Technological Educational Institute of Kalamata
Kalamata 24100 Greece
t: +30 27210 45171, 45172, 69393
m: +30 6944 675764
f: +30 27210 69139
e: oliveoil@teikal.gr; a_milionis@hotmail.com
www.teikal.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου