Παράγεται την εποχή της άνοιξης (Απρίλιο – Μάιο) σε διαφορετικές ανθοφορίες επιτυγχάνοντας την μέγιστη δυνατή ποικιλία γυρεόκοκκων που κάθε ένας περιέχει διαφορετικά συστατικά. Θεωρείται υπέρ-τρόφιμο επειδή έχει την 5πλάσια θρεπτική αξία (βιταμίνες, πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία, ένζυμα και ορμόνες) σε σύγκριση με τρόφιμα όπως βοδινό κρέας και αυγά. Βιολογική αρκαδική γύρη σε μεταβατικό στάδιο (εν αναμονή του σήματος πιστοποίησης) δυναμώνει τον οργανισμό και του δίνει τις απαραίτητες ποσότητες πρωτεϊνών και βιταμινών μόνο με 3 κουταλάκια του γλυκού/ ημέρα. Είναι σημαντικό να διατηρείται νωπή γιατί έτσι συγκρατεί τη θρεπτική της αξία στο μέγιστο, σε αντίθεση με την αποξηραμένη γύρη που χάνει περίπου το 70% της θρεπτικής της αξίας.
Διατηρείται στο ψυγείο για ένα χρόνο και στην κατάψυξη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Συσκευασία των 314ml/ 200gr
Διατηρείται στο ψυγείο για ένα χρόνο και στην κατάψυξη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Συσκευασία των 314ml/ 200gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου