Η ποικιλία "Γαιδουροελιά" είναι ποικιλία που καλλιέργείται στην Πελοπόνησσο.
Έχει μεγαλόκαρπο μέγεθος, ζυγίζει περίπου 13gr η κάθε ελιά και δεν προσκολλάται στο κουκούτσι.
Σχέση κουκούτσι - σάρκας: 1:10
Βαζάκι Καθ.Βαρος: 220gr
Κιβώτιο: 24 τεμαχια
Συστατικά : Ελιά με κουκούτσι, νερό, θαλασσινό αλάτι 9%, ξύδι αρωματισμένο με θυμάρι 10%
Έχει ελαφριά πικρή γεύση, που σε συνδυασμό με το βιολογικό αρωματικό ξύδι δίνει μία γεύση καθαρή ελιάς και συνδυάζεται με ποικιλίες θαλασσινών, ούζο, τσίπουρο αλλά και σε σαλάτες
Έχει μεγαλόκαρπο μέγεθος, ζυγίζει περίπου 13gr η κάθε ελιά και δεν προσκολλάται στο κουκούτσι.
Σχέση κουκούτσι - σάρκας: 1:10
Βαζάκι Καθ.Βαρος: 220gr
Κιβώτιο: 24 τεμαχια
Συστατικά : Ελιά με κουκούτσι, νερό, θαλασσινό αλάτι 9%, ξύδι αρωματισμένο με θυμάρι 10%
Έχει ελαφριά πικρή γεύση, που σε συνδυασμό με το βιολογικό αρωματικό ξύδι δίνει μία γεύση καθαρή ελιάς και συνδυάζεται με ποικιλίες θαλασσινών, ούζο, τσίπουρο αλλά και σε σαλάτες
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.biopoiotita.gr/?render=products&c=13&id=175
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου