www.biopoiotita.gr

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

3ο Σεμινάριο Νεανικής επιχειρηματικότητας ΝΕ


3ο Σεμινάριο Νεανικής επιχειρηματικότητας ΝΕ
Δημόσια εκδήλωση · Διοργανωτές: Stavropoulos Xristos και ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

3ο Σεμινάριο Νεανικής επιχειρηματικότητας ΝΕ
    • από τις 6:30 μ.μ. μέχρι τις 9:30 μ.μ.
  • Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, Εθνικής Αμύνης 4
  • Ο όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΝΕ σε συνεργασία με την HellasFin έχει την χαρά να σας προσκαλέσει σε μια ξεχωριστή εκδήλωση σεμινάριακού τύπου με 3 πολύ σπουδαίους ομιλητές την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 18:30μμ στην αίθουσα διαλέξεων της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Εθνικής Αμύνης 4 με θέμα "INVESTMENT PORTFOLIO MANAGEMENT & TOOLS : GREECE VS GLOBAL MARKETS"

    Ευχαριστούμε θερμά τον επίτιμο προσκεκλημένο μας Δημήτρη Μασσέλο που έρχεται απο το Λονδίνο οπου και διαμένει μόνιμα μόνο για την εκδήλ
    ωση μας όπως και την HellasFin που μας δίνει την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τέτοιους σπουδαίους ανθρώπους που δύσκολα συναντά κανείς αλλά και για την γνώση που μας παρέχει με τη διοργάνωση του σεμινάριου αυτού

    Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε επιχειρηματίες που θέλουν να ενημερωθούν γύρω από το επιχειρείν και τις νέες συνθήκες που επικρατούν , νέους επιχειρηματίες που τώρα κάνουν τα πρώτα βήματα τους , νέους που θέλουν να επιχειρή
    σουν , στελέχη επιχειρήσεων , φοιτητές και γενικά κάθε άτομο που σχετίζεται με την αγορά

    Το σεμινάριο θα είναι 2ωρης διάρκειας και θα υπάρχει και διαδραστική συζήτηση στο τέλος κάθε θεματικής

    Είσοδος ελεύθερη για όλους!!!

    Στο τέλος της εκδήλωσης θα δωθούν Βεβαιώσεις συμμετοχής

    Προσοχή υπάρχουν μόνο 300 θέσεις και δεν θα δεχθούμε κανένα περισσότερο γι αυτό λοιπόν παρακαλούμε για την ομαλότερη διεξαγωγή του σεμιναρίου να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν στην φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο!!!

    http://db.tt/ZHoj4UOZ

    Τις φόρμες εγγραφής τις αποστέλλετε συμπληρωμένες στα mail
    stavropoulos_xristos@hotmail.gr ή στο tziogas.babis@gmail.com ή στο fax 2310 543-239
    Αν για οποιαδήποτε λόγο δεν έχετε πρόσβαση σε internet δηλώνετε συμμετοχή στο 6944776041

    Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στα 6944776041 Σταυρόπουλος Χρήστος και 6941599974 Τζίωγας Μπάμπης

    Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία για επιμόρφωση γιατί σήμερα αυτό που μετράει για να είναι κανείς ένα βήμα μπροστά απο τους άλλους στο επιχειρείν είναι η γνωσή!



    Πρόγραμμα

    18:30 -18:45 Εγγραφές
    18:46 -18:55 Παρουσίαση ομιλητών
    18:56 -19:50 1η θεματική ενότητα Σεμιναρίου
    -Παρουσίαση Hellas Fin ΑΕΠΕΥ
    -Παρουσίαση Falcon Private Bank
    -Διαχείρηση περιουσίας / χαρτοφυλακίου
    -Επενδυτικά προφίλ / Επενδυτικές πολιτικές
    -Επενδυτικά εργαλεία
    -Ιδιότητα μετόχου
    -Ιδιότητα ομολογιούχου
    19:51 - 20:05 Διάλειμμα
    20:06 - 21:00 2η θεματική ενότητα Σεμιναρίου
    -Διαφορές στις παγκόσμιες αγορές
    -Ιστορική εξέλιξη των παγκόσμιων αγορών
    -Αποδόσεις παγκόσμιου χαρτοφυλακίου
    - 21:01 -21:30 Τελικές παρατηρήσεις, συμπεράσματα και ερωτήσεις


    Προφίλ ομιλητών

    Πολυχρονίδης Πολύκαρπος
    Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος HellasFin Α.Ε.Π.Ε.Υ.

    O κ Πολυχρονίδης Πολύκαρπος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος HellasFin Α.Ε.Π.Ε.Υ. μια απ τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές ανεξάρτητες Εταιρείες του Ελλαδικού χώρου που δραστηριοποιείται στον κλάδο των επενδυτικών συμβουλών και Διαχείρησης Χαρτοφυλακίου.
    Ιδρυτικό μέλος της εταιρείας απο το 1999 πραγματοποίησε με επιτυχία μια σειρά απο στρατηγικές κινήσεις , επιτυγχάνοντας μέσα απ την δραστηριότητα της εταιρείας την ανάπτυξη και την εδραίωση της στην Ελληνική αγορά με κύριο σκοπό την δημιουργία αξίας στους πελάτες της.
    Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διαχείριση επενδυτικών χαρτποφυλακίων στην παγκόσμια αγορά, με καιοτόμες και προτοπώρες ιδέες σε συνδυασμό με τις κλασσικές επενδύσεις λύσεις.
    Πρωτοπόρος, πρακτικός και αποφασιστικός επιχειρηματίας με έμφυτη την ικανότητα να επικοινωνεί και να παρακινεί το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και αναπτύσει αποτελεσματικές και στρατηγικές συνεργασίες με σκοπό την επιτυχή εκβαση των εταιρικών και προσωπικών στόχων.
    Ο κ Πολυχρονίσης γεννήθηκε στο Ομουντίτσκι της Ρωσίας το 1972 αποφοίτησε απ την νομική σχολή του Πανεπιστημίου Τιούμεν της Ρωσίας και ζεί στην Ελλάδα με την σύζηγο και τα 3 τους παιδία.

    Νικόλαος Γράντας
    Head of Advisory Desk Certfied Asset Manager

    Γεννηθηκε το 1969 και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Σε ακαδημαικό επίπεδο κατέχει πτυχίο οικονομικών από το ΑΠΘ, πτυχίο Διοίκησης επιχειρήσεων από το La Jolla university (Αμερική ), μεταπτυχιακό σε διοίκηση επιχειρήσεων από το Kingston University (Αγγλία) και μεταπτυχιακό σε χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία.
    Επαγγελματικά, έχει 17 χρόνια εμπειρία στις αγορές χρήματος και κεφαλαίου, ξεκινώντας σαν broker στην Investment Analysis όπου ήταν και επιφορτισμένος με τον έλεγχο των συναλλαγών. Μετά τέσσερα χρόνια ίδρυσε τη δική του εταιρεία Value point ΑΕΛΔΕ, στην οποία ξεκίνησε την εξυπηρέτηση πελατών υψηλου χαρτοφυλακίου. Στη συνέχεια του προτάθηκε να αναλάβει το τμήμα Private banking Θεσσαλονίκης της Marfin Private Bank, όπου παρέμεινε για τα επόμενα έξι χρόνια. Διαβλέποντας την επικείμενη κατάρρευση των τραπεζών και όντας αντίθετος με τις επενδυτικές επιλογές της Marfin, παραιτήθηκε από αυτήν τον Δεκέμβριο του 2009. Από τον Ιανουάριο του 2010 έγινε μέλος της Hellasfin ΑΕΠΕΥ, κατέχοντας τη θέση του Διευθυντή του τμήματος επενδυτικών συμβουλών, συνεχίζοντας να παράσχει τις υπηρεσίες του σε ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές.
    Είναι πιστοποιημένος σύμβουλος πελατών από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (Β επίπεδο , Financial Advisor) και πιστοποιημένος διαχειριστής κεφαλαίων (Γ επίπεδο, Asset manager), από την ίδια εποπτευουσα αρχή.
    Το γνωμικό που τον εκφράζει απόλυτα είναι
    ‘ποτέ μη βάζεις στη θέση του σημαντικού, το επείγον’

    Δημήτρης Μασσέλος
    Falcon Private Bank

    Dimitri Masselos, since May 2011, is the Senior Vice President of Clariden Leu (Europe) Ltd., a Credit Suisse Group Company based in London. He covers Greece, Cyprus and Southeast Europe private banking needs of ultrahigh net worth clients and small institutions. He came from Merrill Lynch Bank of America in London where he was the Vice President responsible for Greece. He was there for almost 3 years.

    Dimitri started his career with Goldman Sachs in institutional equities and spent a good 10 years in the United States where he held various senior roles in institutions such as Morgan Stanley, Wachovia Bank (now Wells Fargo) where he gained exposure in private banking as well as commercial and corporate underwriting and banking. His latest role prior to coming back to Europe was as a city president for a community bank in Atlanta, Georgia.

    Dimitri is a Chartered Member of the Chartered Institute for Securities and Investment (Chartered MCSI) in the UK as well as a general securities principal in FINRA (NASD) in the US. Dimitri obtained his education in the UK at Imperial College London, University of Newcastle upon Tyne, University of Oxford, City University Business School and holds a BSc (Honours), MSc and an MBA as well as in the US a certificate of financial planning from Oglethorpe University.



    http://www.hellasfin.gr/

    http://neaep.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου