www.biopoiotita.gr

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο MESSINIA OIL

Η οικογένεια Κολοζώνη, είναι παραγωγοί - καλλιεργητές του Εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου MESSINIA OIL, ποικιλίας κορωνέικης, σε δικό τους ελαιώνα. Επί 60 χρόνια η οικογένειά παράγει εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο στο χωριό Ίκλαινα του νομού Μεσσηνίας που βλέπει στο φημισμένο κόλπο της Πύλου (Ναβαρίνο).


κλικ εδώ!
Για να διασφαλιστεί η ποιότητα του ελαιόλαδου, η οικογένεια μένει πιστή στην παράδοση. Η συγκομιδή της ελιάς γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, με το στρώσιμο των πανιών και το ράβδισμα της ελιάς, όπως γινόταν και πριν από 40 χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο συγκομιδής και την φυσική καλλιέργεια της ελιάς, χωρίς να χρησιμοποιούνται χημικά, διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα και η υψηλή διατροφική αξία του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου. Ο καρπός συλλέγεται σε ημερήσια βάση και οδηγείται κατευθείαν σε πρότυπο ελαιοτριβείο ώστε να γίνει την ίδια ημέρα η εξάγωγη του χυμού της ελιάς.

κλικ εδώ!
Οι πιστοποιήσεις (HACCP - ΕΛΟΤ 1416 και ISO 9001:2000) που έχει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο αφορούν την ποιότητα,επεξεργασία, φύλαξη, εμφιάλωση, διακίνηση και έχουν χορηγηθεί κατόπιν αυστηρών ελέγχων από τους αρμόδιους ΔΙΕΘΝΕΙΣ φορείς.

Διατροφικά στοιχεία

- οξύτητα 0-0,8%

- 0% χοληστερόλη και 0% νάτριο

- Κρύας επεξεργασίας εως 28 βαθμούς Κελσίου χωρίς να αλλοιώνεται η σύσταση του ελαιολάδου.



1 σχόλιο: