www.biopoiotita.gr

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Μελισσοκόμος ΟΛΓΑ ΠΑΛΑΒΙΔΟΥ

Δείτε τα προιόντα της στο http://www.biopoiotita.gr/?render=products&c=8

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην κυρία ολγα, αφού η μελισσοκομία είναι μια σκληρή χειρονακτική εργασία. Με την ευκαιρία, είναι αλήθεια ότι η μέλισσα είναι περισσότερο φιλική με την γυναίκα μελισσοκόμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περισσότερο φιλική; Δεν το γνωρίζω....
    Πάντως σπάνια υπάρχει αυτή η ρομαντική σκηνή με τη μελισσοκόμο χωρίς στολή που οι μέλισσες δεν την πειράζουν καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αξιότιμη κυρία Καίτη,
    βιλογικά δεν χαρακτηρίζονται τα προιόντα που καλιεργούνται χωρις ιχνος χημικών, φαρμάκωνκλπ.κλπ.κλπ., αλλα τα προιόντα των οποιων η συγκετρωση των απαγορευμενων ουσιων δεν υπερβαινει τα ανωτατα ορια που εχει θεσει η ευρωπαική ενωση, τα οποια ομολογουμένως ειναι χαμηλά.

    φιλικά
    Αθανασίου Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Κωστα, να σας βοηθησω επι τη ευκαιρια,να καταλαβεται πως στα ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ προιοντα οντως υπαρχουν ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ (απο την Ε.Ε.) ΟΡΙΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ, δλδ ελαχιστα καταλοιπα αντιβιωτικων και παρασιτοκτονων που χρησιποιουνται στη συμβατικη μελισσοκομια, ΕΝΩ Στη Βιολογικη μελισσοκομια δεν χρησιμοποιουνται χημικα σκευασματα, αλλά σκευασματα φυτικης προελευσης που ΔΕΝ αφηνουν κανενα χημικο καταλοιπο. Οποτε καταπολεμουμε τη νοζεμιαση με τη θυμολη σε καθε (χειμερινο) ταισμα και το οξαλικο οξυ αρχες φθινοπορου κ μεσα χειμωνα, που δεν επιθυμουμε αναπτυξη του μελισσιου.
    Στη διαθεση σας για οποιαδηποτε βιολογικη μελισσοκομικη διευκρινηση και βοηθεια
    Με φιλικους χαιρετισμους
    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή