www.biopoiotita.gr

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Βιολογικά Μελισσοκομικά προιόντα

http://www.biopoiotita.gr/?render=products&c=8

2 σχόλια:

  1. Αγαπητή Καίτη μια παρατήρηση θα μπορούσατε π.χ να συνδέσετε τον τίτλο της Ανάρτησης με την διεύθυνση στο site ώστε να μην χρειάζεται ο επισκέπτης να κάνει αντιγραφή -επικόλληση γιατί μπορεί να μην το κάνει, είναι απλό δεν είναι δύσκολο για να γίνει.
    Και μια ερώτηση το μέλι μου είναι βιολογικό? αφού προέρχεται από άγρια φυτά και όχι καλλιεργήσιμα αν ταΐζω με βιολογική ζάχαρη και οι μόνες καλλιέργειες που υπάρχουν είναι ελιές που δεν είναι μελισσοκομικό φυτό και δεν επηρεάζει την σύσταση του μελιού . Και υπάρχει μια συζήτηση για να γίνει όλο το νησί (από Κρήτη είμαι) βιολογικό δηλαδή ότι παράγει να είναι βιολογικό και κατά συνέπεια και τα προϊόντα κυψέλης ξέρετε αν ευσταθεί αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, άργησα πολύ να δω το σχόλιο σου. Για να μπορείς να ονομάσεις το μέλι σου βιολογικό πρέπει να έρθεις σε επαφή με έναν πιστοποιητικό οργανισμό και να σου πουν την διαδικασία, θα γίνει έλεγχος, θα μπεις σε διαδικασία μεταβατικού σταδίου και μετά θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον όρο βιολογικό στο προιόν σου. Αξίζει να το κάνεις ψάξε το.
    Όσο για τους συνδέσμους έχεις δίκιο, λάθος μου, νόμιζα πως θα βγαίνουν αλλά είδα ότι οι τελευταίοι δεν βγήκαν.
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή