www.biopoiotita.gr

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Anti-hair loss tonic shampoo (for men)

Επιχείρηση:
Γαία κερκυραϊκή - Φυτικά Καλλυντικά & Παραδοσιακά Προϊόντα 

Περιοχή Παραγωγής:
Κέρκυρα 

Πληροφορίες:
Anti-hair loss tonic shampoo (for men)
Περιέχει: Οργανικό ελαιόλαδο: Αντιοξειδωτικό, Αντιγηραντικό
Οργανική Αλόη: Ενυδατική, Απαλυντική Προβιταμίνη Β5: Μαλακτική, Ενυδατική Εκχύλισμα φύλλων Δάφνης: Τονωτικό, Δυναμωτικό για τα μαλλιά Βιοτίνη (Vitamin H): Αποτρέπει την τριχόπτωση
CARBOCYSTEIN: Οργανικό παράγωγο της Κιστεϊνης αποτρέπει την λιπαρότητα και δίνει όγκο στα μαλλιά SILANEDIOL SALICYLATE: Αποτρέπει την τριχόπτωση και βελτιώνει την ποιότητα των μαλλιών
ΧΡΗΣΗ: Χρησιμοποιήστε το σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ στις ρίζες. Αφήστε το για λίγο να δράσει. Ξεβγάζετε με άφθονο νερό και επαναλαμβάνετε.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ PARABENS, ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ. 

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Προώθηση Ελληνικών Ποιοτικών Προιόντων

Πριν απ' όλους όσους ''φωνάζουν'' σήμερα για την στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, η βιοΠοιότητα από το 2009 στηρίζει τους έλληνες παραγωγούς και μεταποιητές και προωθεί τα ελληνικά ποιοτικά προιόντα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Βιολογικά κουλουράκια σοκολάτας

Επιχείρηση:
ΠΑΝΑΡΙΤΗ Κ. - ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ ΑΔ. ΟΕ 

Περιοχή Παραγωγής:
ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 

Πληροφορίες:
Χειροποίητα κουλουράκια σοκολάτας από βιολογικές πρώτες ύλες, με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκο χυμό πορτοκαλιού. 
Στον ΟΙΚΟ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ η φιλοσοφία είναι η άριστη ποιότητα των προιόντων που βασίζεται στα αγνά και ολόφρεσκα υλικά.

ΡΑΜΝΙΣΤΑ ΟΠΑΠ Νάουσας

Επιχείρηση:
ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. 

Περιοχή Παραγωγής:
ΝΑΟΥΣΑ 

Πληροφορίες:
Ο ερυθρός ξηρός οίνος ΡΑΜΝΙΣΤΑ, ΟΠΑΠ Νάουσας, ποικιλίας ξινόμαυρο 100%, προέρχεται από επιλεγμένα αμπελοτεμάχια του Κτήματος στο Γιανακοχώρι. 

Ένα κρασί με σύνθετο γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα, διαπεραστική οξύτητα και τανίνες που ξεδιπλώνονται απολαυστικά στο τελείωμα του στόματος. Η μύτη σε νεαρή ηλικία δίνει νότες αποξηραμένης ντομάτας, κόκκινων φρούτων και πραλίνας, ενώ μετά από χρόνια χαρίζει ένα σύνθετο μπουκέτο πυρήνα ελιάς, δέρματος, τρούφας, βρεγμένης γής και στόμα με ισορροπημένη οξύτητα και μαλακότερες τανίνες. Σύνολο με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης και μακριά επίγευση, η οποία ζητά εκλεπτυσμένους γαστρονομικούς συνδυασμούς. 
Κρασί με μοναδική αρωματική πολυπλοκότητα, διακριτή οξύτητα και πλούσιες τανίνες, που συνοδεύει εξαιρετικά κόκκινα κρέατα και κυνήγια, ψητά και μεγειρεμένα με πικάντικες κόκκινες σάλτσες.