www.biopoiotita.gr

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Τελικά συνελήφθη η ύποπτη για τον θάνατο τριών ανθρώπων από δηλητηρίαση με μανιτάρια



 Μετά από έρευνα μηνών, τελικά η 48χρονη Έριν Πάτερσον κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία σε υπόθεση δηλητηρίασης με μανιτάρια στην Αυστραλία. Το περιστατικό σημειώθηκε στον Περασμένο Ιούλιο όταν η κατηγορούμενη έκανε το τραπέζι σε μέλη της οικογένειάς της στη Λεονγκάθα της Βικτώρια. Το μενού περιλάμβανε ένα μοσχαρίσιο πιάτο Wellington που η Patterson είπε ότι είχε και μανιτάρια.

Νεκροί είναι οι Don και Gail Patterson, και οι δύο 70 ετών, πρώην πεθερικά της Patterson και η Heather Wilkinson, 66 ετών αδελφή της Gail Patterson. Ο σύζυγός της Ηeather Wilkinson νοσηλεύτηκε αλλά τελικά πήρε εξιτήριο μετά από περίπου δύο μήνες.

Από την αρχή οι έρευνες των αρχών επικεντρώθηκαν στην Έριν Πάτερσον η οποία είναι νύφη του ζευγαριού που πέθανε και είναι σε διάσταση με τον γιο τους ο οποίος είχε προσκληθεί στο γεύμα αλλά τελικά το ακύρωσε. Η Πάτερσον κατηγορείται για τρεις ανθρωποκτονίες  και πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Βικτώριας η κατανάλωση μόνο ενός μανιταριού Death Cap mushroom μπορεί να αποβεί μοιραία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου