www.biopoiotita.gr

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Αγόρασε μπανάνες και βρέθηκε με δηλητηριώδεις αράχνες στο σπίτι της


Τρομακτική τροπή, με κωμικοτραγικές συνέπειες, έλαβε η απόφαση μιας Βρετανίδας να αγοράσει τσαμπιά με μπανάνες από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Η γυναίκα αναγκάστηκ
ε να εκκενώσει το σπίτι της, με το επτά μηνών μωρό της αγκαλιά, όταν εκατοντάδες δηλητηριώδεις αράχνες βγήκαν από τη μπανανιά που είχε αγοράσει από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Asda!

H Τζέμα Πράις έφυγε άρον – άρον από το σπίτι της στην κομητεία του Ντάρχαμ, ενόσω ειδικό συνεργείο έδινε… μάχη για να το καθαρίσει από τις εκατοντάδες αράχνες, μερικές εκ των οποίων είχαν φτάσει μέχρι και την κούνια του μωρού! 

Η 30χρονη Τζέμα δήλωσε ότι δεν είχε προσέξει τα αυγά της αράχνης σε μια από τις μπανάνες που είχαν εισαχθεί από την Κόστα Ρίκα. Την επομένη (σ.σ της αγοράς) έφτασε στο σπίτι της, και, ανύποπτη πήγε να ξεφλουδίσει μια μπανάνα όταν τα αυγά έσπασαν και από μέσα πετάχθηκαν εκατοντάδες μικρές αράχνες, που άρχισαν να περπατάνε στα χέρια της και στις πιτζάμες της!

Πηγή: http://www.skai.gr/news/weird/article/345513/agorase-bananes-kai-vrethike-me-dilitiriodeis-arahnes-sto-spiti-tis-/#ixzz4h00xpcdR
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου