www.biopoiotita.gr

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Δίκτυο ομπρέλα στα αγροτικά προϊόντα προωθεί ο ΘΕΣγάλα

Ρόλο «ομπρέλας» κάτω από την οποία θα συγκεντρώνονται και θα προωθούνται στην αγορά, ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα και από άλλους συνεταιρισμούς της χώρας, επιφυλάσσει για τον εαυτό του ο συνεταιρισμός ΘεσΓάλα πιες, μέσα από τη δεύτερη φάση του αναπτυξιακού του πλάνου, που θέτει σε εφαρμογή.
Έχουν ξεκινήσει επαφές με μικρές οργανώσεις παραγωγών ανά τη χώρα για συνεργασίες που θα επιτρέψουν τον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων ΘεσΓάλα Πιες.

Έχουν ξεκινήσει επαφές με μικρές οργανώσεις παραγωγών ανά τη χώρα για συνεργασίες που θα επιτρέψουν τον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων ΘεσΓάλα Πιες.
Το εγχείρημα θα υλοποιηθεί μέσα από το δίκτυο των 63 σημείων, με αυτόματους πωλητές γάλακτος που έχει αναπτύξει μέχρι στιγμής ο ΘεσΓάλα Πιες στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, με πιθανότερη αφετηρία εφαρμογής του νέου concept την πόλη της Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε πολύ κοντινό χρόνο.
Μια γεύση από τα σχέδια του δραστήριου αγελαδοτροφικού συνεταιρισμού μας έδωσε ο προϊστάμενος του δικτύου καταστημάτων Θεσσαλονίκης του «ΘεσΓάλα Πιες», Κυριάκος Κατσαρός, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης που οργάνωσε το προηγούμενο Σάββατο 18 Μαρτίου το κίνημα «Άρδην», σε συνεργασία με την πρωτοβουλία νέων «Μένουμε Θεσσαλονίκη».
Όπως εξήγησε το στέλεχος του συνεταιρισμού, έχουν ξεκινήσει σχετικές επαφές με μικρότερες οργανώσεις παραγωγών από διάφορα σημεία της χώρας, ώστε να συναφθούν αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες που θα επιτρέψουν από τη μια τον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων ΘεσΓάλα Πιες και από την άλλη να δοθεί μια ακόμη εμπορική διέξοδος στους δυνάμει συνεργαζόμενους συνεταιρισμούς.
(Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά, Κ. Σεβρής δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης, Κ. Κατσαρός προϊστάμενος Δικτύου Θεσσαλονίκης ΘεσΓάλα Πιες, Δ. Αμανατίδης πρόεδρος ΚοινΣεπ Σπάρτακος και Αχ. Κοντογεώργος Επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών).

«Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε από τα βασικά είδη διατροφής, τα οποία θα έρθουν να γίνουν ένα πακέτο μαζί με τα δικά μας προϊόντα. Μένει να δούμε αν θα πωλούνται και αυτά συσκευασμένα από αυτόματους πωλητές ή θα επιλεγεί άλλος τρόπος. Είναι κάτι που το μελετάμε», τόνισε ο κ. Κατσαρός.

Πληροφορίες του Agronews επιμένουν ότι ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με το συνεταιρισμό αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας, για να τοποθετηθεί το γάλα «ΕΛΑΣΣ» δίπλα στα προϊόντα του ΘεσΓάλα Πιες, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τα προϊόντα της παραγωγικής μονάδας στην οποία παστερίωνε ο συνεταιρισμός το γάλα του, πριν αποκτήσει το εργοστάσιο στη Φαλάνη.
agronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου