www.biopoiotita.gr

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

"Επίσκεψη" αγροτών στην Κουμουνδούρου - Τους περίμεναν ξανά κλούβες και ΜΑΤ

`Επίσκεψη` αγροτών στην Κουμουνδούρου - Τους περίμεναν ξανά κλούβες και ΜΑΤ [pics, vids]

- Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν οι αγρότες από την Κρήτη
- Ξεκίνησαν πορεία από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
- "Πότε θα κάνει ξαστεριά" τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια της πορείας
- Άγρια επεισόδια το πρωί έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και χημικά, πετροπόλεμο και... "κατσουνιές"
- Αρνήθηκαν να δουν τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου γιατί δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους να καλυφθεί η συνάντηση τηλεοπτικά











Από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (08.03.2017) και ενεπλάκησαν σε άγρια επεισόδια με αστυνομικούς των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ, οι αγρότες από την Κρήτη που έχουν κάνει... απόβαση στην Αθήνα ξεκίνησαν πορεία. Προς το άγνωστο, αρχικά, αλλά γρήγορα έγινε γνωστός ο προορισμός τους.
Και δεν ήταν άλλος από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Κι εκεί, όπως και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τους υποδέχτηκαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και κλούβες...
"Δεν πετάμε τίποτα" ήταν η... εντολή που δόθηκε αλλά η παρουσία των ΜΑΤ προκάλεσε και πάλι αντιδράσεις. "Τόσο πολύ φοβάστε;" φώναζε ένας αγρότης.
Από τη στιγμή που ξεκίνησαν την πορεία τους προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, με μαύρες σημαίες και τις κατσούνες στα χέρια, οι αγρότες τραγουδούσαν "Πότε θα κάνει Ξαστεριά". Αρχικά, δεν είχαν αποκαλύψει που θα κατέληγε η πορεία τους αλλά όταν μπήκαν στα στενά ήταν σαφές πως θα κατέληγαν στην Κουμουνδούρου.
Το... κλου της πορείας, πάντως, ήταν η στιγμή που οι αγρότες πέρασαν μπροστά από ένα μεζεδοπωλείο της περιοχής που έχει την ονομασία... Ζωνιανά!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

http://www.newsit.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου