Προχθές, άγνωστοι δράστες μπήκαν σε αποθήκη κατοίκου της περιοχής και αφαίρεσαν από δυο τρακτέρ τις μπαταρίες και πετρέλαιο από τα ρεζερβουάρ, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Σε ακατοίκητη εξοχική κατοικία επί της κεντρικής οδού, Καλύβια-Αγρίνιο, όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης, άγνωστα άτομα μπήκαν από παράθυρο στην πίσω πλευρά του σπιτιού και αφαίρεσαν γεωργικά εργαλεία και άλλα μικροαντικείμενα, ενώ όπως μάθαμε είναι η τέταρτη φορά που η συγκεκριμένη κατοικία, γίνεται ¨στόχος¨ για τους διαρρήκτες.
Σε διώροφη κατοικία βόρεια του χωριού, πριν 15 μέρες, άγνωστοι μπήκαν μέσα με κλειδί που βρήκαν σε γλάστρα και αφαίρεσαν δυο συσκευασμένες κουβέρτες, ενώ σε άλλο κοντινό σπίτι όπου διαμένει μια ηλικιωμένη γυναίκα, έχουν σημειωθεί περιστατικά συνεχών κλοπών, με αφαίρεση χρημάτων και μικροαντικειμένων.
Ακόμη και από ετοιμόρροπη κατοικία άγνωστοι αφαίρεσαν παλαιό μεταλλικό κρεβάτι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Να θυμίσουμε ότι, πριν λίγες ημέρες έγινε διάρρηξη στο Δημοτικό Σχολείο, αλλά και πριν 2 μήνες στο Γυνάσιο Καλυβίων, όπου άγνωστοι αφαίρεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου, πολλές φορές τα περιστατικά αυτά, για διάφορους λόγους, δεν καταγγέλλονται από τους παθόντες συμπολίτες μας, όμως είναι γεγονός ότι διαπιστώνεται τελευταία μια έξαρση σε τέτοιου είδους παραβάσεις και αρνητικά φαινόμενα.
kalyvia.gr