www.biopoiotita.gr

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

«Agrothessaly 2017»: Ημερίδα ΟΠΕΚΕΠΕ για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

«Agrothessaly 2017»: Ημερίδα ΟΠΕΚΕΠΕ για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ
Ενόψει της επικείμενης διοργάνωσης της Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία στη Λάρισα , «Agrothessaly 2017» 9-12 Μαρτίου 2017 και της ταυτόχρονης έναρξης της υποβολής των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης 2017, διοργανώνεται ενημερωτική ημερίδα που θα γίνει από τον ΟΠΕΚΕΠΕ την Παρασκευή 10/3/2017 κατά τις ώρες 15:00-17:30 με βασικό θέμα την «Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης – Δήλωσης ΟΣΔΕ 2017» στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που θα λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως «στόχος της ημερίδας θα είναι η ενημέρωση των γεωργών και κτηνοτρόφων της χώρας σχετικά με τα σημεία που πρέπει να προσέξουν και τα παραστατικά που πρέπει να διαθέτουν τόσο κατά την υποβολή της Αίτησης όσο και κατά τους μετέπειτα ελέγχους της υπηρεσίας μας, έτσι ώστε να μειωθούν όσο είναι δυνατό, τα λάθη και οι παραλείψεις που οδηγούν σε προβλήματα των πληρωμών τους.
Οι έγκαιρες και πλήρεις πληρωμές των ενισχύσεων στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους καθώς η αποφυγή των προστίμων και καταλογισμών για τη χώρα μας αναδεικνύουν την τεράστια σημασία της σωστής υποβολής της Αίτησης.
Επίσης θα συζητηθούν και άλλα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο όπως πχ οι μεταβιβάσεις των δικαιωμάτων, που θα ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία των ενδιαφερόμενων παραγωγών καθώς και όλων των εμπλεκόμενων σε αυτή τη διαδικασία φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων θα βοηθήσει ιδιαίτερα, καθώς ο ενημερωμένος παραγωγός δηλώνει σωστά και πληρώνεται έγκαιρα, χωρίς μειώσεις και καθυστερήσεις».
http://www.larissanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου