www.biopoiotita.gr

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Τον Ιούνιο ανοίγει το Υπομέτρο 413 για επιδότηση αγροτικών φ-β ως 75%

Τον Ιούνιο του 2017 θα ανοίξει το Υπο-μέτρο 4.1.3. του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, που αφορά επενδύσεις για τη χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτό υποστηρίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, απαντώντας στον βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα.
Ο Κώστας Σκρέκας ερωτούσε το υπουργείο, να πληροφορηθεί, γιατί δεν αξιοποιεί άμεσα τις δυνατότητες που του δίνει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, για την προκήρυξη δράσεων με επιδότηση κατασκευής αγροτικών φ/β μονάδων 40-75%.

Το συγκεκριμένο Υπο-μέτρο, θα προκηρυχτεί ταυτόχρονα με το Υπο-μέτρο 4.1.1., σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
Της πρόσκλησης του Υπο-μέτρου, καταλήγει στην απάντησή του ο Βαγγέλης Αποστόλου, θα προηγηθούν προδημοσίευση, με την οποία θα ενημερώνονται οι δυνητικά ενδιαφερόμενοι για τις προϋποθέσεις του μέτρου και η ανάπτυξη κατάλληλου πληροφορικού συστήματος.
Σημειώνεται πως ο Κώστας Σκρέκας ερωτούσε το υπουργείο, να πληροφορηθεί, γιατί δεν αξιοποιεί άμεσα τις δυνατότητες που του δίνει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, για την προκήρυξη δράσεων με επιδότηση κατασκευής αγροτικών φ/β μονάδων 40-75%.

thessaliatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου