www.biopoiotita.gr

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ημερίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ και του Δ. Αλμυρού για υποβολή αίτησης ΟΣΔΕ 2017

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Δήμος Αλμυρού διοργανώνει σε συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, ανοιχτή ενημερωτική ημερίδα με θέμα:
«ΟΣΔΕ 2017 – Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017»
Κύριος σκοπός της ημερίδας αποτελεί η ενημέρωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων  για την σωστή υποβολή των ενιαίων αιτήσεων ενίσχυσης και θα τονιστούν οι υποχρεώσεις των δικαιούχων για όλες τις συνδεδεμένες ενισχύσεις αλλά και για τους προβλεπόμενους ελέγχους.
Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από αρμόδια στελέχη σχετικά με τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης 2017, την υποβολή ορθής Δήλωσης Καλλιέργειας, τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, την πράσινη ενίσχυση και θα δοθούν συμβουλές για σημεία όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και τυχόν λάθη τα οποία πρέπει να αποφύγουν.
Η ημερίδα απευθύνεται εκτός από τους ιδίους σε κάθε άλλο εμπλεκόμενο στη συγκεκριμένη διαδικασία πρόσωπο (πχ γεωτεχνικοί, σύμβουλοι, άλλοι φορείς κλπ).
Θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις για όλα τα θέματα που συνδέονται με την αίτηση, τα δικαιώματα βασικής ενίσχυσης, τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, την εξισωτική και παρεμφερή ζητήματα των καλλιεργητών και κτηνοτρόφων.
almyros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου