www.biopoiotita.gr

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Τριήμερο αφιέρωμα στη «Γη Μυλοποτάμου»


Agronews.gr

Στην προβολή της επαρχίας Μυλοποτάμου, τόσο στον τομέα του πολιτισμού, όσο και της ντόπιας παραγωγής και τέχνης, αποσκοπεί η διοργάνωση, για 3η συνεχή χρονιά, από τον Πολιτιστικό –Επιμορφωτικό Σύλλογο Περάματος, της έκθεσης «Γη Μυλοποτάμου», στις 12, 13 και 14 Αυγούστου.

Η τριήμερη αυτή έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Πέραμα με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου και του Δήμου Μυλοποτάμου.

« Η επαρχία μας, πλούσια, σε μνημεία, παράδοση, φυσικές ομορφιές και τοπικά προϊόντα, αξίζει να προβάλλεται, κάνοντας υπερήφανους τους ανθρώπους της και προσελκύοντας επισκέπτες» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός- Επιμορφωτικός Σύλλογος Περάματος και προσθέτει «Εμείς πιστεύουμε ότι, με την πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης, όπου ο πολιτισμός και η παράδοση συναντούν τη σύγχρονη πραγματικότητα, μετατρέπουμε την αγάπη για τον τόπο μας, σε δημιουργική συλλογική διαδικασία.
Πολιτιστικοί σύλλογοι, καλλιτέχνες και παραγωγοί σε μια φιλική συνάντηση με πλούσιες δράσεις και εκδηλώσεις, παρουσιάζουν μια ενιαία μορφή του Μυλοποτάμου.
Καλούμε ντόπιους και ξένους επισκέπτες, να ενθαρρύνουν με την παρουσία τους την προσπάθειά μας και να γνωρίσουν από κοντά, μέσα από χρώματα, γεύσεις, εικόνες, αλλά προπάντων φιλόξενους ανθρώπους, την ομορφιά του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου