www.biopoiotita.gr

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Στην Εύβοια η έκτη γιορτή οικολογικής γεωργίας


Agronews.gr

Παραγωγοί, μεταποιητές και χειροτέχνες από όλη την Ελλάδα εκθέτουν στην «6η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας», προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι και οικολογική συνείδηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, στο Πάρκο Λαού, από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η γιορτή, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι διοργανωτές «έρχεται για να μας γεμίσει γνώσεις και ελπίδα, με αρχικό σκοπό το μοίρασμα, μοίρασμα γνώσεων και αγάπης. Να μας δείξει ότι μπορούμε και αλλιώς, με αυτάρκεια και αλληλεγγύη να βγούμε από τη μιζέρια μιας κρίσης που μας φύτεψαν. Ελάτε μαζί μας για να νιώσετε τι θα πει οικογιορτή, να στηρίξουμε όλοι μαζί τον μικρό παραγωγό που βάζει το μεράκι του και την αγάπη του και είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σας τον κόπο του, το χειροτέχνη που δημιουργεί μέσα από την χαρά του και την αγάπη για την φύση».

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη γιορτή παρακαλούνται να διαβάσουν τους όρους συμμετοχής στην Αίτηση συμμετοχής και αφού τη συμπληρώσουν να την αποστείλουν στο email: oikogiortievias@yahoo.gr.

Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 10 Αυγούστου και οι αποφάσεις θα ληφθούν στην τελευταία συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου